Marți, 16 august 2022, de la ora 20:00, James Arthur susține un concert la Arenele Romane din București.

După întâlnirea cu fanii români de la ediția din 2019 a festivalului UNTOLD, James Arthur revine în țara noastră pentru un concert care a fost deja amânat de două ori, în 2020 și 2021, din cauza pandemiei. Artistul de origine britanică pregătește un spectacol de neuitat, unde va cânta atât piese de pe cel mai recent album al său lansat anul trecut, „It’ll All Make Sense in the End”, dar și hiturile care l-au consacrat ca unul dintre cei mai de succes artiști din Anglia.

James Arthur și-a început cariera odată cu participarea la emisiunea de talente X Factor, unde a câștigat sezonul 9 în 2011, în echipa lui Nicole Scherzinger. Single-ul său de debut, un cover după piesa „Impossible” de la Shontelle, a devenit unul dintre hiturile anului 2012, depășind numărul de vizualizări de pe YouTube ale originalului. Un an mai târziu, versiunea sa a devenit cea mai bine vândută piesă a unui câștigător X Factor din întreaga lume.

Până în prezent, cântărețul a lansat 4 materiale de studio: „James Arthur”, „Back From The Edge”, „You” și „It’ll All Make Sense in the End”, iar pentru promovarea acestora a organizat numeroase turnee. Printre cele mai cunoscute cântece ale sale se numără: „Say You Won’t Let Go”, „Recovery”, „Empty Space”, „Can I Be Him” și „Naked”. De-a lungul timpului, muzicianul a colaborat cu numeroși artiști internaționali de renume precum: Anne Marie, Sigala, Rudimental, Emeli Sande, Lost Frequencies și Ella Henderson.

Bilete James Arthur la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul James Arthur de la Arenele Romane din Bucureşti, de pe 16 august 2022, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet, dar şi online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preț Presale Preț Normal
Premium 299 lei 320 lei bilete
Teren 209 lei 230 lei bilete
Acces General 159 lei 170 lei bilete
Acces General – fără loc - 159 lei bilete

Concertul James Arthur de la Arenele Romane din București este organizat de BestMusic Live Concerts.