Acest eveniment a avut loc in data de 28 Feb 2013.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la , din .

Joi, 28 februarie 2013, începând cu ora 20:00, Contradiction va susţine un concert în Ageless Club din Bucureşti. Invitaţi speciali sunt Reborn, Monarchy şi Negative CORE Project. Afterparty-ul va fi găzduit de Private Hell Club din Bucureşti.

Trupa Contradiction a fost înfiinţată în anul 1989 de către chitaristii Oliver „Suitcase” Lux şi Oliver Kämper şi a debutat abordând un thrash metal fidel vremurilor lui, având printre influenţe trupe ca Kreator, Testament, Slayer şi Sepultura.

http://www.youtube.com/watch?v=MudX7LFULIY

Cu multe schimbări în line-up, după lansarea celui de-al doilea disc „All We Hate!”, Contradiction susţine mai rar concerte până în anul 2002, când se decide o revenire în forţă. Trupa lucrează la un nou album ce va fi lansat şi în România şi în al cărui turneu de promovare în Germania şi Portugalia va fi însoţită de Negative Core Project.

Negative CORE Project (Bucureşti) a evoluat de-a lungul anilor de la old school thrash/death la un sound mai nou, un death metal cu diferite influenţe moderne. Schimbarea se concretizează în 2010 când trupa schimbă tonalitatea şi totul devine mult mai agresiv.

Reborn a fost înfiinţată în 2011, având în componenţă membrii din trupele Interval şi Ritual Trupa. Anul 2012 bifează prezenţe în cadrul festivalurilor importante ca: OST, Padina Fest sau Artmania. Stilul abordat de trupa Reborn este un groove metal puternic influenţat de southern rock dar sporadic şi de thrash metal şi punk.

Monarchy a fost înfiinţată în 2009 şi abordează un stil progressive power metal având ca influenţe heavy metal, thrash, hard core şi power metal. „Feading the Beast” este titlul primului album, lansat şi promovat în 2012.

Bilete la concertul Contradiction din Ageless Club sunt disponibile la preţul de 28 lei în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro.

Cumpara bilet