King Diamond revine la Bucureşti pe 9 iunie 2013, artistul danez va concerta în ultima zi a ediţiei de anul viitor a OST FEST la Romexpo. În plus, organizatorii oferă cadou de Moş Nicolae o reducere de 25% din preţurile biletor şi abonamentelor pentru festivalul din perioada 7-9 iunie 2013.

Kim Bendix Petersen sau King Diamond s-a făcut remarcat pentru prima oară alături de trupa Black Rose. Aceasta a fost şi perioada în care şi-a dezvoltat show-urile extrem de teatrale care l-au consacrat. A urmat colaborare cu Mercyful Fate care nu a făcut decât să îi evidenţieze talentul şi pasiunea pentru mediul ocult.

În 1985 King Diamond îşi începe cariera solo. De-a lungul timpului el a demonstrat că este unul dintre cei mai buni vocalişti ai muzicii death metal şi şi-a câştigat respectul fanilor şi criticilor genului. În cei peste 30 de ani de carieră albumele sale s-au vândut în milioane de exemplare, iar show-urile lui, ce au fost adesea definite ca „violente”, au atras sute de mii de fani.

Reducere de 25% pentru abonamentele la OST FEST 2013

O dată cu deschiderea unui nou punct de vânzare în incinta Cinema Patria, pe Bulevardul Magheru nr. 12-14, Biletoo şi Project Events au hotărât să le ofere fanilor o reducere de 25% din preţurile biletelor, abonamentelor şi voucherelor de camping. Oferta este valabilă doar în magazinul din Cinema Patria şi doar în perioada 7-9 decembrie 2012.

Preţuri bilete şi abonamente OST FEST 2013

Categorie bilete Preţ
Bilete pentru o zi 200 lei  cumpără bilete
Abonament (valabil pe 3 zile) 400 lei cumpără bilete
Voucher camping (valabil în perioada 6-9 iunie) 30 lei cumpără bilete
Pachet Abonament + Voucher camping 420 lei cumpără bilete

Biletele pot fi achiziţionate din reţelele Eventim şi Biletoo şi online de pe www.eventim.ro şi www.biletoo.ro.