Faimosul interpret al enigmaticului Dr. House, Hugh Laurie îşi va susţine primul concert în Bucureşti la Sala Palatului. Conform site-ului artistului, concertul Hugh Laurie With The Copper Bottom Band trebuia să se desfăşoare la Romexpo, însă Phoenix Entertainment a anunţat că acesta va avea loc la Sala Palatului. Biletele sunt deja disponibile la preţuri între 125 şi 310 lei.

La 54 de ani, Hugh Laurie este unul dintre cei mai apreciaţi artişti britanici ai ultimelor decenii. Actor, regizor, scriitor şi muzician, multi-talentatul Hugh a luat primele lecţii de pian la doar 6 ani. Pasiunea sa pentru muzică a fost tot timpul prezentă în viaţa sa artistică, chiar dacă nu la fel de predominat ca actoria, el demostrându-şi talentul în momente speciale din: A Bit of Fry & Laurie, Jeeves and Wooster, House sau Saturday Night Live.

În 2011 îşi lansează primul album, „Let Them Talk” ce conţine colaborări cu Tom Jones, Irma Thomas şi Dr. John. Materialul a fost cel mai bine vândut album de blues din Marea Britanie în 2011 şi a fost foarte bine primit de critici.

În mai 2013, Hugh Laurie îşi lansează cel de-a doilea album. „Didn’t it rain” a fost un succes imediat şi a fost urmat de un turneu sold-out în America de Sud, Australia şi Noua Zeelandă. În vara lui 2014, Hugh ajunge în Europa, alături de The Copper Bottom Band, pe 12 iulie oprindu-se la Bucureşti.

Bilete Hugh Laurie With The Copper Bottom Band

Biletele pentru show-ul Hugh Laurie With The Copper Bottom Band de la Bucureşti sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la următoarele preţuri, în funcţie de categorie:

Categorie Preţ bilete
VIP 310 lei cumpără bilete
Categoria I 260 lei cumpără bilete
Categoria II 200 lei cumpără bilete
Categoria III 170 lei cumpără bilete
Categoria IV 125 lei cumpără bilete