UPDATE: Concertul Hugh Laurie la Bucureşti a fost confirmat pentru 12 iulie 2014 la Sala Palatului de către Phoenix Entertainment. Vezi cât costă biletele!

Hugh Laurie vine în premieră în România pe data de 12 iulie 2014 pentru a ne încânta cu unul dintre numeroasele lui talente – muzica. Concertul a fost anunţat chiar pe pagina oficială a artistului, dar până în prezent nu a fost confirmat de niciun promoter local.

Cunoscut ca actor şi comic din faimoasele sketchuri „A Bit of Fry and Laurie”, din sitcomul britanic „Blackadder” şi mai ales din popularul serial american „Dr. House”, Hugh Laurie va infăţişa o altă latură artistică în cadrul unui concert deosebit ce ar urma să aibă loc la Pavilionul Central Romexpo.

Concertul Live Hugh Laurie promovează noul album al artistului „Didn’t it Rain”, lansat în luna mai 2013. După succesul primului album „Let Them Talk”, compus din piese blues clasice care îţi pătrund în suflet prin notele de pian şi de chitară şi îţi mângâie auzul prin vocea lui Hugh – ritmată şi cu un accent specific care celebrează bluesul din New Orleans – a venit vremea unei alte direcţii muzicale.

Deşi nu se desparte de blues-urile care l-au consacrat ca muzician, Hugh Laurie părăseşte tărâmul muzical New Orleans şi se îndreaptă către bluesul din inima Americii. Astfel, publicul român se va desfăta cu piese ce aparţin celor mai vechi reprezentanţi ai muzicii de acest gen: „St Louis. Blues” (W.C. Handy) sau „I Hate A Man Like You” (Jelly Roll Morton), dar şi cu piese moderne de jazz, cu influenţe R&B.

Interpretarea lui Hugh Laurie este una ce merită auzită şi trăită live, alături de cea a profesioniştilor care îl acompaniază şi despre care Hugh vorbeşte cu multă consideraţie, fiind încântat că a avut posibilitatea să fie pe aceeași scenă cu ei. Printre ei se numără trupa Copper Bottom Band, Elizabeth Lea, Larry Goldings şi alţi artişti consacraţi.

Pentru cei care l-au auzit pe Hugh Laurie doar din scurtele secvenţe muzicale din serialul „Dr. House”, când cânta la pian sau la muzicuţă, pe 12 iulie este momentul unei experienţe muzicale complete.

Bilete Hugh Laurie With The Copper Bottom Band

Biletele pentru show-ul Hugh Laurie With The Copper Bottom Band de la Bucureşti sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la următoarele preţuri, în funcţie de categorie:

Categorie Preţ bilete
VIP 310 lei  cumpără bilete
Categoria I 260 lei  cumpără bilete
Categoria II 200 lei  cumpără bilete
Categoria III 170 lei  cumpără bilete
Categoria IV 125 lei  cumpără bilete