Acest eveniment a avut loc in data de 31 Dec 2014.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 31 decembrie 2014, de la ora 22:00, arena dnb prezintă UKF RAVELION cu Koven live, Roksonix, Gojira & Planet H, la Arenele Romane din Bucureşti. Alături de ei îi vom vedea pe Inflex, Sour şi în premieră pe IVN cu VLC şi Black Pixel la visuals.

CONCURS: Câştigă invitaţii la UKF RAVELION 2014

Completează formularul de mai jos până vineri, 26 decembrie 2014, ora 15:00, şi poţi câştiga una din cele două invitaţii valabile pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!


Concursul s-a terminat. Câştigătorii sunt Georgiana Tucan şi Nicolae Leonard. Felicitări!


Koven vin din Londra şi înseamnă producătorul Max Rowat şi vocalista Katie Boyle. În 2011 au lansat EP-ul de debut „Wake You Up”, bucurându-se de susţinerea UKF, Inspector Dubplate, Ministry Of Sound, Radio 1 şi XFM. De atunci piesele lor şi-au croit drum prin set-urile celor mai mari DJ. În urma acestui început promiţător, Koven au fost aleşi să testeze noul prototip de midi controller „Alphasphere” de la NuDesign.

Dacă în 2012 Mixmag îi aşeza pe Koven la secţiunea VIP, Keep An Eye On, anul următor a stat sub semnul colaborărilor. Cea mai notabilă este cea cu Modestep la piesa „Take It All”, apărută pe albumul lor de debut. Aşadar, Modestep i-au invitat pe Koven să li se alăture în turneul extins prin Marea Britanie. Cei doi au lucrat cu Ministry Of Sound, Noisia, Loadstar, Drumsound & Bassline Smith şi au produs o compoziţie originală la proiectul Ministry cu Nissan, denumit „The Nissan Juke Box”. Single-ul de debut Koven a apărut pe 4 martie 2013 şi a ajuns pe locul #4 în Beatport Dupstep Chart şi #16 în iTunes Dance Charts. A fost susţinut de Radio 1 şi a primit rangul de World Exclusive din partea lui Zane Lowe.

Roksonix sunt duo-ul format din britanicii Guy Abbott şi Phil Desborough. De mici au cântat împreună în diverse trupe, până când au fost intoxicaţi de sound-ul drum and bass auzit la Andy C şi Mampi Swift. Implicaţi în scena de rave şi pasionaţi de vinil, pasul următor a fost să producă propriile lor piese, experimentând cu genurile. Primul output, remixul piesei „Hide and Seek” al lui Imogen Heap, a fost o senzaţie instantă pe net, adunând peste 4 milioane de vizualizări în mai puţin de 10 luni.

https://www.youtube.com/watch?v=VBadWMRtkyQ

Au participat şi câştigat concursul de remixuri organizat de Circus Records, transformând piesa „Voscillate” a celor de la Flux Pavilion într-un nou hit. Au urmat remixuri pentru Crystal Fighters şi Talay Riley, cât şi semnarea remixul oficial al single-ului de debut Labyrinth, „Let The Sunshine”. Roksonix au stârnit o mică tornadă cu piesele proprii, cum ar fi „Just Jokes”, „Skank Tank” urmată de un remix la „Gorilla Flex” a lui Funtace şi colaborarea cu Statelapse, „Let’s go”.

Gojira & Planet H sunt doi producători experimentaţi care colaborează intens de câţiva ani. De-a lungul timpului, ne-au oferit remixuri şi piese devenite imnuri pe plan local, din care amintim „Dă-i mai tare” cu Doc, „Fugi” cu Deliric, remixul piesei „Turbofin” a lui Grasu XXL, „Marea băietzeală” cu Kazi Ploae şi altele. Au lansat „În culori” cu Delia oficial la Romanian Music Awards, fiind difuzată intens pe toate posturile de TV de specialitate.

Ultima isprava a celor doi producători şi DJ este colaborarea cu B.U.G. Mafia, astfel luând naştere piesa #MMDJ, care va fi inclusă pe albumul de debut al celor doi, intitulat „Marea Baietzeala”. Pentru publicul arena dnb, cei doi sunt cei mai cunoscuţi datorită remixului piesei „Varză”, pe care l-au adus live pe scenă împreună cu Adrian Despot de la Viţa de Vie.

Bilete UKF RAVELION 2014 la Arenele Romane

Biletele în avans pentru UKF RAVELION 2014 costă 25 lei şi sunt disponibile la magazinul Boarder’s din Bucureşti. La intrare, în seara petrecerii, biletele vor costa 35 lei.

Organizatorii pun la dispoziţie o ofertă specială cu locuri în zona VIP (mese/canapele). Biletele VIP costă 80 lei şi permit accesul în zona VIP, fiind inclus şi biletul de intrare.

Grupul care achiziţionează minim 4 bilete beneficiază de o masă rezervată. Fiecare masă rezervată (4-6 persoane) include în pretul biletului VIP o sticlă de Vodka, 6 X Cola, 4 X Tuborg, 1 şampanie.

Rezervările şi achiziţionare biletelor VIP  se poate face la telefon 0730 547 423 sau [email protected]. După efectuarea rezervării, biletele trebuie achitate şi ridicate de la Arenele Romane până pe data de 28 decembrie (inclusiv).