În perioada 23 martie – 12 mai 2023, trupa The Mono Jacks susține turneul național de promovare al noului album – „Norul Nouă”, programat pentru lansare în data de 24 martie. Pe lista orașelor în care cei de la The Mono Jacks vor avea concerte se regăsesc Sibiu, Cluj-Napoca, Bistrița, Constanța, Galați, Iași, Bacău, Suceava, Brașov, Băicoi și București.

Noul album marca The Mono Jacks, „Norul Nouă”, este cel de-al patrulea album al trupei, alături de „Now In Stereo” (2010), „Ușor Distorsionat” (2017) și „Gloria” (2020). Cu ocazia lansării albumului, aceștia vor cânta în premieră absolută la Sala Palatului din București, în cadrul ultimului concert din turneul de promovare.

Program turneu The Mono Jacks – lansare de album

  • Sibiu, 23 martie / 21:00 – Oldies Pub
  • Cluj-Napoca, 24 martie / 20:00 – /Form Space
  • Bistrița, 25 martie / 20:00 – Soho Music Hall
  • Constanța, 31 martie / 21:00 – Doors Club
  • Galați, 1 aprilie / 20:00 – Daily Pub
  • Iași, 6 aprilie / 20:00 – Legend Pub
  • Bacău, 7 aprilie / 20:00 – Berăria Valhalla
  • Suceava, 8 aprilie – Art Rock Cafe
  • Brașov, 20 aprilie / 20:00 – Rockstadt
  • Băicoi, 21 aprilie / 22:00-  Club Touche
  • București, 12 mai / 19:00 – Sala Palatului

În ultima perioadă, trupa a definitivat mai multe titluri ce vor apărea pe albumul „Norul Nouă”, precum „Undeva” (2023) sau „O să încep de luni”, cel mai nou single al lor. Prin intermediul acestuia, The Mono Jacks pun în evidență obstacolele pe care le întâmpină omul modern în calea dezvoltării sale, într-o lume în care primează termeni precum „Neuro Linguistic Programming” și unde cu toții ne dorim să atingem succesul.

O să încep de luni’ este o ironie și în același timp o autoironie. Deși e o tema serioasă, piesa rămâne una vesela, cu umorul aferent și cel mai probabil va fi votată „imnul procrastinării” declară Doru Trăscău, solistul The Mono Jacks

The Mono Jacks este o trupă de rock alternativ și post-punk fondată în 2008 de către solistul Doru Trăscău. Primul album, „Now In Stereo” (2010), cu versuri în limba engleză, a marcat debutul unei povești despre dedicare și pasiune, la care membrii trupei clădesc până în prezent. După mai multe schimbări de componență și o pauză de doi ani, trupa s-a reunit în 2017 în forma ei actuală, lansând albumul „Ușor Distorsionat”. Albumul „Gloria”, ce a apărut după încă trei ani de muncă, a beneficiat de o lansare printr-un concert sold-out la Arenele Romane din București.

Cunoscuți pentru titluri precum „1000 De Da”, „Un sfert de secundă” sau „Infinit”, cei de la The Mono Jacks au intrat deja în conștiința ascultătorilor de rock alternativ. Cei patru membri au fost prezenți la festivaluri de muzică importante, atât în țară, cât și în străinătate: Electric Castle, Living Rock, Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noordeerslag, ARTmania, în urma cărora s-au bucurat de recunoaștere și apreciere din partea publicului internațional.

Bilete turneu The Mono Jacks – lansare de album

Biletele pentru concertele din cadrul turneului național de promovare a noului album The Mono Jacks, ce au loc în perioada 23 martie – 12 mai 2023, pot fi achiziționate în rețeaua iaBilet și online pe iaBilet.ro și au prețuri ce încep de la 52,98 lei.

Concertele din turneul național The Mono Jacks sunt organizate de Overground Music.