În perioada 5-23 decembrie 2022, Andra va susține 5 concerte în cadrul turneului “Vis de iarna” în București, Bacău și Cluj-Napoca. Seria va începe cu două spectacole la Opera Națională din București, pe 5 și 6 decembrie 2022.

Luna sărbătorilor vine anul acesta cu 5 concerte de colinde susținute de Andra, în care promite să aducă spiritul Crăciunului pe scenele din țară cu colinde tradiționale și hituri internaționale de Crăciun. Primul spectacol a fost anunțat pentru ziua lui Moș Nicolae și a devenit sold out în mai puțin de o zi, motiv pentru care organizatorii au mai adăugat un eveniment în Capitală, pe 5 decembrie. Pe lângă cele două show-uri de colinde din București, Andra va cânta și la Teatrul de Vară “Radu Beligan” din Bacău, pe 10 și 11 decembrie și la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, pe 23 decembrie.

Andra este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, având o carieră de peste 20 ani. Artista a debutat în 2001, cu single-ul „În noapte mă trezesc”, care a fost inclus pe albumul său eponim din același an. De atunci, cântăreața a mai lansat numeroase albume care s-au bucurat de un succes incredibil datorită mix-ului de genuri muzicale pe care l-a abordat. Primele sale materiale de studio se axează mai mult pe stilul R&B, iar cele mai recente albume prezintă un amestec între pop și dance. De asemenea, Andra a lansat și câteva materiale de muzică populară și colinde.

„Telephone”, „Inevitabil va fi bine”, „Atâta timp cât mă iubești”, „Iubirea schimbă tot”, „Why” și „La refren” se numără printre cele mai cunoscute hituri ale solistei, iar videoclipurile lansate însumează împreună sute de milioane de vizualizări pe YouTube. La acest capitol, se poate mândri deja cu 3 hituri care au depăşit pragul de 100 de milioane de vizualizări: „Love Can Save It All”, „Without You” și „Why”. De asemenea, Andra a cântat de-a lungul timpului alături de nume sonore din industria muzicală românească, printre care se numără: Smiley, 3 Sud Est, Speak și Puya, dar și cu artiști internaționali, precum: David Bisbal, Enrique Iglesias, Descember Bueno și Pachanga.

Bilete Turneu Andra – “Vis de iarnă”

Biletele pentru concertele din cadrul turneului „Vis de iarnă”, care are loc în perioada 5 decembrie – 23 decembrie 2022, pot fi achiziționate din rețeaua iaBilet sau online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preț, în funcție de oraș, dar și de poziționarea locurilor în sală.