Acest eveniment a avut loc.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

tuborg-green-fest1

Intre 4 si 6 septembrie 2009, in Parcul Izvor din Bucuresti are loc Tuborg Green Fest 2009, avand ca invitati speciali trupele Chicane, The Crystal Method, The Herbaliser, Guano Apes dar si pe Stefan Banica Jr & friends.

La editia din 2009 a Tuborg Green Fest vor participa peste 15 artisti romani si internationali, din care confirmati sunt Guano ApesThe Herbaliser, Chicane, The Crystal Method, Stefan Banica Jr & friends, AB4, Suie Paparude, Vita de Vie, Mandinga, Senzor, Publika si Zdob si Zdub.

Program Tuborg Green Fest 2009:
Vineri 4 septembrie, de la ora 16:00 (seara electro):
Sensor
Suie Paparude
The Crystal Method
Chicane

Sambata 5 septembrie, (seara rock):
AB4
Zdob si Zdub
The Herbaliser
Guano Apes

Duminica 6 septembrie (seara pop-rockului romanesc):
Vita de Vie
Mandinga
Publika
Stefan Banica Jr. & Friends

In serile de 4 si 5 septembrie, incepand cu ora 23:00, in arena Silent Disco, participantii la festival vor avea ocazia sa se distreze pe piesele mixate de DJ-ii Silent Disco. Primul confirmat este Gojira.

Intrarea este libera.

Warmup, joi, 27 august, in The Silver Church cu The MOOod, Les Elephants Bizarres si Discoballs.

Trupa Guano Apes, infiintata in 1994, in Germania, a debudat cu albumul „Proud Like a God”, care contine single-uri precum „Open Your Eyes”, „Lords of the Boards” sau „Rain”. Albumele „Don’t Give me Names” (2000) si „Walking on a thin line” (2003) au adus trupei Guano Apes doua noi Discuri de Aur.

Dupa o pauza, membrii trupei Guano Apes s-au reunit vara aceasta, pentru o serie de concerte pe scenele unor festivaluri din Europa, precum Rock im Park/am Ring din Germania, Nova Rock din Austria si Greenfield in Elvetia.

Trupa The Herbaliser a aparut in 1990, in Londra, abordand un stil muzical inedit, un melanj de hip-hop, rare groove, funk si jazz. Primul album a fost lansat in 1995 („Remedies”), urmate de „Blow Your Headphones” (1997) si „Very Mercenary” (1999). In anul 2000 au lansat dublul album „Session 1”, pe care The Herbaliser a inclus numeroase interpretari live din cadrul festivalurilor la care au participat.

In 2002, The Herbaliser lanseaza „Something Wicked This Way Comes”, o combinatie de ritmuri instrumentale. Intre cele doua albume de remixuri facute pentru Solid Steel in 2004 si pentru clubul Fabric in 2006, trupa a lansat materialul „Take London”, un mix de soul-funk, reggae si hip-hop. In 2008, The Herbaliser a lansat in 2008 materialul „Same As It Never Was”, un album inovator. In prezent, trupa lucreaza la cel de-al doilea material live, „Session 2”, continuarea materialului, Session 1.

Chicane, supranumit „parintele imnurilor din Ibiza”, este unul dintre cele mai apreciate nume ale muzicii electro-dance din lume. Proiectul Chicane poarta semnatura lui Nicholas Bracegirdle, stilul sau este influentat de muzica unor artisti precum Jean Michel Jarre si Vanghelis.

Single-urile „Saltwater”, „Don’t Give Up”, „Stoned in Love”, „Bruised Water” sau „Wake Up” au transformat Chicane intr-un nume de referinta pentru industria muzicala europeana. Chicane este un concept muzical inedit, ce a reusit sa-si impresioneze fanii cu show-uri live senzationale, alaturi de diferiti solisti vocali, chitaristi, tobosari si chiar flautisti.

Revenim cu detalii.