Acest eveniment a avut loc in data de 28 Jun 2020.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

În weekendul 26-28 iunie 2020, de la ora 19:00, Alina Eremia, Antonia, Carla’s Dreams, Roxen, INNA, Irina Rimes, The Motans, Killa Fonic, Nane și mulţi alţii vor concerta în parcarea principală de la Romexpo din Bucureşti, în cadrul evenimentului THE CONCERT – Drive In.

Evenimentul a fost programat iniţial între 19 şi 21 iunie 2020, dar din cauza condițiilor şi prognozei meteo nefavorabile, THE CONCERT – Drive In a fost amânat cu o săptămână. Line-up-ul și condițiile de participare rămân aceleași, iar biletele achiziționate sunt valabile pentru 26, 27 și 28 iunie.

Program The Concert – Drive In, la Romexpo din București

Vineri, 26 iunie 2020

Alina Eremia
Antonia
Carla’s Dreams
Roxen

Sâmbătă, 27 iunie 2020

INNA
Irina Rimes
The Motans

Duminică, 28 iunie 2020

Azteca & IAN
Killa Fonic
Nane
Oscar

După o perioadă lungă în care nu s-au întâlnit cu fanii, Alina Eremia, Antonia, Carla’s Dreams, Roxen, INNA, Irina Rimes, The Motans, Azteca & IAN, Killa Fonic, Nane și Oscar sunt nerăbdători să urce pe scenă și să creeze show-uri speciale.

Fanii vor putea asculta concertul prin intermediul undelor radio ale vehiculelor, pe o frecvență comunicată la fața locului, astfel încât cei prezenți pot asculta muzica live în mașină și vor aprecia actul artistic aplaudând prin intermediul claxoanelor. Concertele vor fi live, pe scena, iar organizatorii vor asigura o vizibilitate cât mai bună prin prezența ecranelor video atât la scenă cât și în zona în care vor staționa mașinile.

Se vor servi băuturi alcoolice şi non-alcoolice la eveniment. Detaliile vor fi trimise pe e-mail cu câteva zile înainte de eveniment, împreună cu informaţiile referitoare la acces.

Bilete THE CONCERT – Drive In, la Romexpo din București

Biletele pentru evenimentul THE CONCERT – Drive In, de la Romexpo din București, ce are loc între 26 şi 28 iunie 2020, pot fi achiziţionate de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ.

Categorie Preț
Categoria A 149 lei bilete
Categoria B 99 lei bilete
  • Categoria A – în fiecare mașină sunt permise maxim 4 persoane din aceiași familie; biletul este valabil pentru o singură zi; prețul este per mașină.
  • Categoria B – în fiecare mașină sunt permise maxim 4 persoane din aceiași familie; biletul este valabil pentru o singură zi; prețul este per mașină.

Reguli de acces

  • Accesul se face începând cu ora 19:00.
  • În fiecare mașină sunt permise maxim 4 persoane din aceiași familie.
  • Fiecare spectator va primi pe e-mail informații legate de regulile de acces cu câteva zile înainte de concert, de asemenea și detaliile despre cum pot comanda băuturi alcoolice și nealcoolice disponibile la eveniment.
  • Concertul este live, pe scenă și se va auzi pe sistemul audio din mașina personală a fiecărui spectator.
  • Accesul cu camioane, dube, utilaje, autoutilitare sau alte vehicule este interzis.

Concertul THE CONCERT – Drive In de la Romexpo din București este organizat de către Global Records şi Big Events.