Acest eveniment a avut loc in data de 10 Aug 2014.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 9 august 2014, şi duminică, 10 august 2014, Domeniul Ştirbey din Buftea îşi redeschide porţile pentru o nouă ediţie a festivalului Summer Well. „Festivalul ca o vacanţă” ajunge anul acesta la cea de-a patra ediţie, în line-up-ul său regăsindu-se artişti ca: Placebo, Bastille, The National, John Newman, Miles Kane sau The 1975.

Modalităţi de transport şi acces la Summer Well 2014

Program Summer Well 2014

Ora Artist
Sâmbătă – 9 august 2014
17:15 Prides
18:30 Chlöe Howl
19:45 The 1975
21:15 John Newman
22:45 Bastille
Duminică – 10 august 2014
17:15 Reptile Youth
18:15 Tom Odell
19:30 Miles Kane
20:45 The National
22:45 Placebo

 

Abonamente Summer Well 2014

Abonamentele pentru Summer Well 2014 sunt disponibile online pe www.eventim.ro şi în reţeaua Eventim la preţul de 199 de lei. De asemenea, în perioada 10-30 aprilie 2014 fanii festivalului îşi pot cumpăra abonamentele la un preţ special din Orange Shops.

Categorie Preţ normal Preţ (10-30 aprilie)
Acces general 199 lei 159 lei cumpără abonamente

Placebo a luat fiinţă în 1994 în Londra. În cei 20 de ani de carieră, trupa britanică a lansat şapte albume, toate găsindu-şi loc în Top 20 UK, şi a vândut în total mai bine de 11 milioane de albume. În frunte cu Brian Molko, Placebo a demonstrat, de-a lungul timpului, că îşi merită pe deplin locul printre cele mai apreciate trupe de rock alternativ ale lumii. La Summer Well fanii vor putea asculta piese ca: „Pure Morning”, „Meds” sau „For what it’s worth”, dar şi melodii de pe cel mai recent album al trupei, „Loud Like Love”.

La patru ani de la debut, Bastille a devenit unul dintre grupurile simbol al unei noi „invazii britanice”. Trupa din Londra a cucerit topurile muzicale cu piese ca: „Pompeii”, „Flaws”, „Overjoyed”, „Bad Blood” sau „Things We Lost in the Fire”, toate de pe albumul lor de debut „Bad Blood”. Formată în jurul solistului şi compozitorului Dan Smith, Bastille a avut o ascensiune ce a uimit piaţa muzicală. Trupa a vândut în total peste 2,7 milioane de albume şi single-uri şi a câştigat „Best Breakthrough Act” la premiile Brit Awards 2014.

The National vine din Statele Unite ale Americii şi are o carieră de mai bine de 15 ani. Trupa din Ohio a lansat şase albume de studio, ce le-au adus discuri de aur în ţări ca Marea Britanie, Danemarca, Irlanda sau Belgia. Cel mai recent material discografic al trupei, „Trouble Will Find Me” a fost lansat în 2013 şi le-a adus o nominalizare la premiile Grammy. The National va concerta în premieră în România în cea de-a doua seară de Summer Well.

John Newman are doar 24 de ani, însă se poate lăuda deja cu trei nominalizări la premiile Brit Awards şi un album de debut, „Tribute” ce intrat direct pe prima poziţie în topul albumelor din Marea Britanie. Britanicul este cunoscut pentru piese proprii ca „Love Me Again” sau „Losing Sleep”, dar şi pentru colaborările cu Rudimental pentru „Feel the Love” şi „Not Giving In”.

The Rascals şi mai apoi The Last Shadow Puppets au fost două dintre trupele care l-au adus pe Miles Kane în atenţia iubitorilor de rock din toată lumea. În 2009 s-a decis să îşi încerce norocul în cariera solo. Cinci ani şi două albume mai târziu Miles Kane nu încetează să uimească.

The 1975 sunt exponenţii unei generaţii de muzicieni britanici ce par să dea o nouă faţă indie pop-rock-ului. Primii paşi ca şi trupă i-au făcut acum mai bine de 10 ani, în primii ani de liceu, însă succesul a venit abia în ultimii doi ani, cu piese ca: „Chocolate”, „Sex” sau „Girls”.

Seria artiştilor tineri din Marea Britanie ce vor fi prezenţi la Summer Well este completată de Tom Odell şi Chlöe Howl. Tom este câştigătorul BRITs Critics’ Choice Award 2013, albumul său de debut, „Long Way Down” ajungând pe locul 1 în topul din Marea Britanie. Pe cealaltă parte Chlöe a fost pe lista scurtă pentru acelaşi premiu, în 2014, şi se pregăteşte de lansarea primului album.

Cele două zile de Summer Well vor debuta cu Prides şi, respectiv, Reptile Youth. Dacă primii au doar un an de la debut, cei din urmă au deja cinci ani de carieră. Trupa de synthpop Prides se pregăteşte de lansarea primului album în 2014, în timp ce Reptile Youth îşi va aduce la Summer Well atitudinea punk, la pachet cu piesele de pe albumul omonim.

Domeniul Ştirbey, aflat la Buftea, la 15 km de Bucureşti este una dintre cele mai frumoase locaţii din jurul Bucureştiului; un parc amenajat pe mai mult de 25 de hectare de către familiile boiereşti care l-au locuit de-a lungul ultimelor două secole – Ştirbei şi Bibescu – care a fost modernizat şi dotat în anii recenţi.