Domeniul Ştirbey îşi va deschide porţile pentru cea de-a patra ediţie a festivalului Summer Well, pe 9 şi 10 august 2014. Abonamentele pentru eveniment au fost vândute deja, în totalitate, iar petrecăreţii se pregătesc deja pentru show-urile unor artişti ca Placebo, Bastille, The National sau John Newman.

Transportul către Summer Well 2014

Pentru a ajunge la Domeniul Ştirbey, din Buftea, participanţii la festival au mai multe alternative:

  • Transport public

Linia specială Summer Well va putea fi utilizată pe toată durata festivalului, în intervalul14:30 – 01:00 (în ambele zile). Durata unei călătorii va fi de aproximativ 30 minute.

Din Bucureşti autobuzele vor pleca din staţia din faţa Muzeului Ţăranului Român, în spatele Muzeului Antipa din Piaţa Victoriei, linia fiind una directă (fără opriri). Plecarea din Buftea se va face din staţia amenajată în faţa Domeniului Ştirbey.

Preţul unei călătorii (dus sau întors) va fi 3,5 lei pentru posesorii de portofel electronic RATB. Pentru ceilalţi o călătorie tur-retur va costa 7 lei. Biletele vor putea fi achiziţionate de la punctele de vânzare din staţia de plecare de la Bucureşti şi de la Domeniul Ştirbey.

  • Maşina personală

Pentru cei care hotărăsc să ajungă la festival cu maşina personală, în zonă se poate ajunge utilizând unul dintre următoarele trasee: Chitila, Mogoşoaia sau Corbeanca

În ceea ce priveşte parcarea, aceştia pot parca în spaţiul special amenajat în apropierea Domeniului Ştirbey (350 locuri de parcare) sau pe străzile din apropiere.

  • Transport taxi

O altă variantă de transport este utilizarea serviciilor de taxi autorizate. Organizatorii recomandă aplicaţia Clever Taxi pentru iOS, Android, BlackBerry OS și Windows Mobile. În plus, clienţii Orange care folosesc ultima versiune de aplicaţie pentru Android şi iOS, disponibilă din 9 august, au 2 euro reducere la călătoria cu taxiul spre Summer Well, dacă aleg plata în aplicaţie prin SMS.

Reguli de acces şi recomandări

Porţile festivalulului se vor deschide zilnic la 15:00, programul încheindu-se la 02:00. După aceeastă oră nu va mai fi permis accesul în zona de festival.

În locaţie se va intra pe baza unui abonament valabil, în schimbul căruia la intrare se va primi o brăţară. Aceasta va permite accesul la festival în ambele zile.

Accesul copiilor sub 12 ani este gratuit şi este permis doar dacă aceştia sunt însoţiţi de unul dintre părinţi. Parintele însoţitor trebuie să prezinte un abonament valabil pentru accesul sau şi al copilului la festival. Un părinte poate însoţi un singur copil (abonamentul părintelui va permite acesul acestuia şi doar al unui copil sub 12 ani).

De asemenea, organizatorii îşi rezervă dreptul de a verifica vârsta participanţilor prin verificarea cărţilor de identitate.

În zona de festival nu va fi permis accesul cu: sticle, conserve, artificii, umbrele, arme, lanţuri, obiecte periculoase, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de îinregistrare audio-video, căşti de motocicletă sau bicicletă, animale de compania.

Program Summer Well 2014

Ora Artist
Sâmbătă – 9 august 2014
17:15 Prides
18:30 Chlöe Howl
19:45 The 1975
21:15 John Newman
22:45 Bastille
Duminică – 10 august 2014
17:15 Reptile Youth
18:15 Tom Odell
19:30 Miles Kane
20:45 The National
22:45 Placebo