Acest eveniment a avut loc in data de 14 Jul 2012.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

În weekendul 13-14 iulie 2012, de la ora 22:00, Club Goblin din Vama Veche vă aşteaptă la Subsonic Festival Warm Up Party cu Gojira, Limun, Undoo & Ciupe.

Pe numele său real George Andreescu, Gojira activează încă din anul 2005 pe scena muzicală electro-techno-pop autohtonă, fiind renumit pentru mixurile sale de bass îmbinate cu ritmuri techno, breakbeat şi dubstep.

Limun este Marius Deneş din Timişoara. Limun a scos diverse mixtape-uri, a colaborat cu numeroși artişti din zona hip-hop şi a fost membru Subcarpaţi. DJ Limun este considerat una dintre forţele proaspete şi promiţătoare în zona muzicală ce se întinde de la turntablism, hip hop, glitch şi până la ghetto funk şi DnB sau breakbeat.

DJ Undoo a început să producă muzică pe calculator şi să „zgârie” discurile pe platan de la 17 ani. De-a lungul timpului, a colaborat cu mai mulți artişti precum: K-gula, Puya, Simplu, Viţa de Vie, Da Hood, Gojira, Raku, Guess Who & Spike , Silent Strike, Subcarpaţi, şi multi alţii din sfera muzicii underground.

Ciupe a lucrat la filtrarea muzicii ce a dus la descoperirea aranjamentelor de sunete capabile să transmită oamenilor emoţii/senzaţii precum entuziasmul, bucuria, motivarea sau pur şi simplu reflectarea, fiind de părere că procesul ascultării reprezintă nu numai o aprobare din cap, ci şi o formă de terapie inconştientă.

În cele 2 seri de petreceri, Subsonic vă oferă ocazia de a cumpăra, abonamente pentru festivalul ce va avea loc în perioada 3-5 august 2012 în Parcul Păulești (comuna Păuleşti, judeţul Prahova) cu doar 69 de lei în loc de 99 lei.