Festivalul Subsonic, cel mai complex festival de bass din România, se va desfăşura în perioada 3-5 august 2012 în Parcul Păuleşti (comuna Păuleşti, judeţul Prahova). Festivalul îşi propune să devină unul dintre cele mai importante manifestări de gen care are ca scop promovarea culturii bass în România.

Pe perioada festivalului cele 5 hectare ale Parcul Păuleşti vor fi împărţite pe mai multe zone: spaţiu de campare (cu duşuri şi toalete, curent pentru alimentare electronice) – ce poate găzdui peste 1.000 de oameni, spaţiu de joacă, adventure zone, game zone, bazar, dar şi o parcare vis-a-vis de parc, ce poate adăposti peste 1000 de autoturisme.

Pe lângă muzică, în cadrul Subsonic toată lumea se va putea bucura de activităţi sportive, locuri de relaxare, zone cu baruri şi locuri speciale pentru mâncare, workshopuri şi alte surprize pe care le promit organizatorii.

Printre artiştii ce îi vor încânta pe cei prezenţi se numără: Shapeshifter, Rockwell, Spectrasoul, U.Stone, Dawa HiFi, Bush Chemists şi nu numai. Peste 40 de artişti străini şi români vor urca pe cele două scene ale festivalului pentru a oferi iubitorilor genului 60 de ore de muzică. Scena de soundsystem de 13kw va fi transportată din Italia.