Acest eveniment a avut loc in data de 17 Dec 2016.
Vezi alte evenimente cu , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 17 decembrie 2016, de la ora 20:00, SONOR revine cu o nouă ediție, de această dată, în Club Quantic din București, alături de CTC (DOC, Delirc, Vlad Dobrescu), Basska și K-lu. O parte din banii colectați din vânzarea biletelor va fi donată unei case de copii. 

SONOR a ajuns la cea de-a şaptea ediţie iar organizatorii continuă să aducă pe scenă artişti autohtoni. Evenimentul va fi unul special întrucât o parte din preţul biletului va fi donată, iar în seara concertului vor fi puse la dispoziţie două urne, una pentru donaţii în bani, iar cealaltă pentru obiecte.

Primul nume pe afişul SONOR VII este CTC, acronim pentru Controlul Tehnic de Calitate. CTC este o trupă de hip hop din România, formată din DOC, Deliric şi Vlad Dobrescu. Cu toate că cei trei membri au avut proiecte muzicale separat, în anul 1999 au înfiinţat această trupă din nevoia de a da un aer nou hip hop-ului românesc. În aceeaşi perioadă au pus bazele label-ului Facem Records, iar de-a lungul timpului au colaborat cu artişti precum RACLA, K-gula, Da Hood şi Zale şi au urcat pe scenele unor festivaluri ca B’ESTFEST şi Peninsula.

Cu un stil ce îmbină muzica hip hop, dub şi raggae, al doilea invitat SONOR VII este Basska. Trupa a fost înfiinţată în 2013 şi este formată din opt membri: Radu Cotfas (voce), Theo „Vapor” (voce), Adelin Dragu (percuţie), Mihai Para (tobe), Laurenţiu Iftene (bass), Cristian Scurtu (chitară), Sorin Fratila (clape), Sorin Nicolescu (trompetă).

https://www.youtube.com/watch?v=TZS5XvQQxXM

K-lu este al treilea invitat pe scena SONOR VII, un artist cu un stil unic, bazat pe tehnici de turntablism, ce promovează genuri muzicale ca funk, hip hop şi breaks. DJ-ul şi producătorul din Timişoara este prezent pe scena electronică încă din anul 2005 şi a reuşit să se remarce prin seturile sale dinamice, presărate cu momente amuzante extrase din filmele româneşti vechi. K-lu este implicat în diverse proiecte şi trupe alături de care a concertat în cadrul unor festivaluri de jazz, pe scena Filarmonicii din Timişoara sau chiar în afara ţării.

Bilete SONOR VII în Club Quantic din Bucureşti

Biletele pentru SONOR VII, ce va avea loc pe 17 decembrie 2016, în Club Quantic din Bucureşti, sunt disponibile online pe www.iabilet.ro la un preţ special de 25 lei, urmând ca în seara evenimentului preţul unui bilet să fie de 35 lei.

Categorie Preţ pre sale Preţ intrare
Presale 25 lei 35 lei  bilete

Atenţie! Locaţia are un număr limitat de participanţi. (1500 persoane)