SONOR - concerte organizate de SONOR - iConcert.ro

Home » SONOR

Evenimente organizate de SONOR

„3 ani cu SONOR” la Arenele Romane din Bucureşti

Sâmbătă, 30 septembrie 2017, de la ora 20:00, SONOR aniversează trei ani de concerte la Arenele Romane (aer liber) din Bucureşti. Subcarpaţi, Macanache şi K-lu alcătuiesc line-up-ul evenimentului.  
30 Sep 2017     ,

SONOR VII: CTC, Basska şi K-lu în Club Quantic din Bucureşti

Sâmbătă, 17 decembrie 2016, de la ora 20:00, SONOR revine cu o nouă ediție, de această dată, în Club Quantic din București, alături de CTC (DOC, Delirc, Vlad Dobrescu), Basska și K-lu. O parte din banii colectați din vânzarea biletelor va fi donată unei case de copii.   
17 Dec 2016     ,

2 ani de SONOR cu Subcarpaţi, Macanache şi Danaga în Club Quantic din Bucureşti

Sâmbătă, 1 octombrie 2016, de la ora 20:00, SONOR aniversează doi ani de concerte printr-un nou eveniment în Club Quantic din Bucureşti. Subcarpaţi, Macanache, Danaga şi Chivu vor concerta în cadrul ediţiei aniversare.  
1 Oct 2016     ,

SONOR prezintă Școala Veche, la Arenele Romane din București

Sâmbătă, 25 iunie 2016, SONOR prezintă Şcoala Veche, un eveniment despre muzica bună cu care am crescut, pe care am dansat, pe care am iubit sau ne-am desparşit, alături de Şuie Paparude, Viţa de Vie şi Paraziţii, la Arenele Romane din Bucureşti.  
25 Jun 2016     ,

1 AN cu SONOR, la Arenele Romane din Bucureşti

Vineri, 28 august 2015, de la ora 21:00, SONOR aniversează 1 an de evenimente printr-un nou eveniment la Arenele Romane din Bucureşti, alături de Paraziţii, Les Elephants Bizarres, Gojira & Planet H, Basska, K-lu şi Directory.  
28 Aug 2015     ,

FOTO: Alexandrina, URMA, Les Elephants Bizarres şi Sophisticated Lemons la SONOR pres. Street Delivery Nights

Alexandrina, URMA, Les Elephants Bizarres şi Sophisticated Lemons au cântat în a doua zi a festivalului SONOR pres. Street Delivery Night, la Arenele Romane din Bucureşti, pe 13 iunie 2015. Vezi galeria foto de la SONOR pres. Street Delivery Nights la Arenele Romane din Bucureşti!  

FOTO: Robin and the Backstabbers, byron şi Kumm la SONOR pres. Street Delivery Nights

Formaţiile Robin and the Backstabbers, byron şi Kumm au urcat pe scena Arenelor Romane din Bucureşti, pe 12 iunie 2015, în prima zi a festivalului SONOR pres. Street Delivery Nights. Vezi galeria foto de la SONOR pres. Street Delivery Nights la Arenele Romane din Bucureşti!  


Social Media

iConcert.ro