UPDATE: Află dacă ai câştigat!

2010 este un an extrem de bogat în concerte. Jean Michel Jarre, Scooter, Rammstein sau Elton John sunt doar câţiva dintre artiştii care ne vor bucura anul acesta cu prezenţa şi ne vor gâdila urechile cu muzica lor. Fanii muzicii rock sunt însă cei care se bucură cel mai tare. Metallica, Megadeth, Aerosmith, AC/DC, Slayer şi Haggard vin anul acesta în România pentru a ne învăţa ce înseamnă rock-ul adevărat.

Ca un fan adevărat ce eşti nici nu îţi trece prin minte că ai putea lipsi de la vreunul dintre marile concerte rock programate anul asta. Bucuria este mare, până în momentul în care se anunţă preţul biletelor. De atunci încep calculele!

Bun, să zicem că în iunie 2010 ai vrea să mergi la cele mai importante concerte (după ce ai făcut o selecţie), să facem un total, luând în calcul cel mai ieftin bilet disponibil pentru concertele:
Tuborg Green Fest prezintă Sonisphere Festival (abonament 3 zile) – 371 RON
Eric Clapton & Steve Winwood – 137 RON
Elton John – 90 RON
Massive Attack – 80 RON
Jean Michel Jarre – 100 RON
Gotan Project – 120 RON
Aerosmith – 140 RON
Total: 1038 RON

Şi apoi vine momentul deciziei: 1038 RON într-o singură luna?!? Cam mult. Probabil că acum începi să te gândeşti la ce renunţi. Te-ai hotărât?

Noi vrem să ştim la ce concerte te-ai hotărât să mergi, aşa că te invităm să votezi. Avem mai jos o listă cu majoritatea concertelor mari care au loc după 15 Mai 2010 în România.

Participă la sondajul nostru şi ai şansa de a câştiga o invitaţie dublă la unul dintre concertele lunii iunie 2010!

E simplu, tu ne spui la ce concerte vei merge 99%, NU la care ai vrea sa mergi, iar noi îţi dăm o invitaţie la unul dintre ele!


UPDATE:
Sondajul s-a încheiat. Va mulţumim pentru participare!

În urma celor 2487 de voturi exprimate, cei mai mulţi utilizatori ai iConcert.ro (10,33%) vor merge la concertul Aerosmith. Pe următoarele poziţii sunt concertele The Cranberries cu 7,96% şi AC/DC cu 7,68%. Iată clasamentul final!

Deoarece concertul Aerosmith de la Bucureşti a ieşit pe primul loc în topul preferinţelor vizitatorilor noşti, organizatorul acestui concert, Events, a hotarat sa îi ofere câştigătorului o invitaţie dublă la eveniment.

Câştigătorul concursului este: Victor Uzum Felicitări!

Pentru a intra în posesia premiului Victor Uzum este rugat să ne trimită un e-mail la contact @ iConcert.ro, până la 31 Mai 2010, ora 16:00. E-mail-ului trebuie să îi ataşezi şi un scan după buletin/carte de identitate pentru a ne confirma identitatea.

Regulament concurs

Pentru a participa la concurs trebuie sa alegi din lista de mai sus evenimentele la care vei participa, iar apoi să completezi formularul cu numele tău şi o adresă de e-mail validă.

Sondajul se desfășoară până pe data de 27 Mai 2010, inclusiv, iar pe 28 Mai anunțăm câștigătorul. Numele lui va fi publicat pe site-ul www.iConcert.ro la categoria „concursuri„. Aşadar intră pe site să afli dacă ai câştigat!

Alegerea câştigătorului se va face prin tragere la sorţi dintre cei care au răspuns la sondaj şi care au completat datele de contact.

Pentru a intra în posesia premiului, câştigătorul ales va fi validat dacă ne trimite un e-mail la [email protected] până la 31 Mai 2010, ora 16:00.

Mult succes!