- Concerte - iConcert.ro

Home » Mika

Mika

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Mika

RECENZIE: Mika în a patra zi de Sziget Festival 2013 (POZE)

A 4-a zi de concerte s-a desfășurat sub auspiciile unei furtuni în capitala Ungariei, ploaie torențială de dimineață și vânt puternic pe tot parcursul zilei, însa asta nu i-a speriat pe cei aflați pe Insula Libertății Sziget. Cea de-a 21-a ediţie a festivalului a avut loc la Budapesta între... 
   

Mika, Biffy Clyro, Dub FX şi mulţi alţii confirmaţi la Sziget Festival 2013

Sziget Festival 2013 îşi îmbogăţeşte line-up-ul cu noi trupe: Mika, Biffy Clyro, Dub FX, Nero (live), Booka Shade fiind printre cele mai recente nume confirmate. Festivalul va avea loc în perioada 5-12 august, pe Insula Obuda şi anul acesta va sărbători cea de-a 21 aniversare.  
   

VIDEO: Filmări B’ESTFEST 2011

Timp de trei zile la începutul lunii iulie, B’ESTFEST 2011 a fost locul unde bucuria şi nerăbdarea spectatorilor s-a întâlnit cu energia şi talentul artiştilor ce au urcat pe scenele festivalului.  
    ,

POZE: Mika, Lamb şi Asian Dub Foundation la B’ESTFEST 2011

Cea de-a doua zi de B’ESTFEST 2011 a fost una plină de energie, culoare şi veselie. Mika, Lamb, Asian Dub Foundation şi Şuie Paparude sunt doar o parte din artiştii alături de care petrecăreţii au cântat şi dansat până spre dimineaţă.  
    ,

RECENZIE: Mika, Lamb şi Asian Dub Foundation în a doua zi de B’ESTFEST 2011

După un început extrem de promiţător cu o primă zi în care Skunk Anansie, Flogging Molly şi Roger Sanchez au pornit nebunia B’ESTFEST 2011, festivalul de lângă Bucureşti şi-a deschis sâmbătă porţile în jurul prânzului. Petrecăreţii din toată ţara şi nu numai au venit... 
    ,

Mika, Asian Dub Foundation, Lamb şi NAPT în a doua zi de B’ESTFEST 2011

Dacă vineri concertele la B’ESTFEST Summer Camp 2011 ţin până spre dimineaţă, sâmbătă lucrurile nu vor sta altfel. Mika, Asian Dub Fondation, Lamb şi NAPT sunt doar câţiva dintre cei ce vor urca pe scenele festivalului de la Tunari pe 2 iulie 2011 şi care promit o zi plină de distracţie.  

Festivalurile anului 2011 în România


Despre 2010 s-a spus că a fost anul festivalurilor, dar se pare că situaţia nu va fi foarte diferită nici în 2011. Ca şi în anul trecut varietatea de genuri muzicale este extrem de mare. De la jazz la muzică clasică şi de la muzică electronică la rock există sigur un festival pentru fiecare.  

B’ESTFEST 2011: schimbare, experienţă, libertate, evoluţie!

Dupa trei ani de recorduri pentru piata romaneasca de live entertainment, ani ce insumeaza peste 150.000 de spectatori si mai mult de 100 de artisti din toate colturile lumii prezenti pe scena festivalului, B’ESTFEST revine in 2011 cu cea de a patra editie, sub un nou concept si cu o noua directie,... 
    ,

O nouă confirmare în line-up-ul B’ESTFEST 2011: MIKA!

Mika este cel mai nou nume confirmat in line-up-ul B’ESTFEST 2011, alaturandu-se astfel celor de la Skunk Anansie, Flogging Molly, Asian Dub Foundation, LAMB, Pendulum (live), House of Pain si Hadouken! pe afisul celei de-a patra editii ale festivalului. B’ESTFEST revine vara aceasta in perioada... 
    ,

Mika va concerta la B’ESTFEST 2011

După un concert exploziv susţinut în 2010 pe plaja de la Mamaia, Mika revine în România pentru a concerta în cadrul B’ESTFEST 2011. Fenomenul pop va urca pe scena din B’ESTFEST PARK pe 2 iulie 2011, în aceeaşi zi cu Pendulum, Lamb şi Asian Dub Foundation.  
    ,