Ia-ţi cel mai bun prieten la Electric Castle! Cum distracţia nu se poate consuma de unul singur, punem la bătaie două abonamente la Electric Castle, pentru doi dintre voi care vor să-şi ia cel mai bun prieten la festival sau vor să-şi întregească gaşca la castel.

Ediţia de anul acesta a festivalului Electric Castle va avea loc în perioada 14-17 iulie şi se va desfăşura, ca în fiecare an, la castelul Bánffy din Bonţida, de lângă Cluj-Napoca. Printre numele mari care vor urca pe scenele festivalului se numără Skrillex, Sigur Rós, Bring Me The Horizon, Bastille şi Paul Kalkbrenner.

Cu toţii avem acel prieten care e sufletul distracţiei la petreceri şi la festivaluri, dar care nu reuşeşte niciodată să-şi facă rost la timp de bilete din diferite motive. Probabil deja ai în minte numele lui/ei. Suntem siguri că îşi doreşte să ajungă la castel şi că ţi-ar plăcea şi ţie să vă bucuraţi împreună de cele patru zile de Electric Castle.

Ce trebuie să faci ca să câştigi unul dintre cele două abonamente? E simplu: trimite-ne o poză cu biletul tău într-un mesaj privat pe pagina noastră de Facebook (asta doar ca să ne asigurăm că tu ai bilet şi vrei biletul pentru unul dintre prietenii tăi) şi dă share public acestui articol pe profilul tău de Facebook.

UPDATE: Câştigătorii sunt: Dragoş Buleanu şi Alexandrina Doroftei. Felicitări!

Caştigătorii vor fi extraşi prin tragere la sorţi şi anunţaţi sâmbătă (9 iulie 2016) după ora 12:00, printr-un mesaj privat pe contul de Facebook de pe care am primit poza cu biletul.

Multă baftă!

Toţi participanţii la concurs trebuie să fie fani ai paginii de Facebook iConcert.ro şi să fie înscrişi la newsletter. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.