Trupa Queen împreună cu Adam Lambert susţin un concert, în premieră în România, pe 21 iunie 2016. Brian May, Roger Taylor şi Adam Lambert vor aduce în Piaţa Constituţiei din Bucureşti show-ul cu care au impresionat publicul prezent la festivalul Rock in Rio, din Brazilia. iConcert.ro pune la bătaie trei invitaţii duble pentru concertul Queen + Adam Lambert de la Bucureşti.

Completează formularul de mai jos până duminică, 12 iunie 2016, ora 22:00 şi poţi câştiga una dintre cele trei invitaţii valabile pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Toţi participanţii la concurs trebuie să fie fani ai paginii de Facebook iConcert.ro şi să fie înscrişi la newsletter. Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.


Concursul s-a terminat. Câstigatorii sunt Cristina Rosu, Alexandra Georgescu si Tudor Stefanescu. Felicitari!


https://www.youtube.com/watch?v=GEBhpiT-V4g

Legendara trupă Queen a luat fiinţă în Londra anilor ’70, componenţii originali fiind Brian May, Roger Taylor şi Freddy Mercury. Trupa s-a bucurat de un succes răsunător, însă a rămas fără vocal, când Freddy Mercury a decedat, în anul 1991.

Trupa Queen a cântat pentru prima oară alături de Adam Lambert în anul 2011, iar de atunci au susţinunt numeroase show-uri sold-out în Statele Unite, America de Sud şi Europa.

Biletele pentru concertul Queen + Adam Lambert de la Bucureşti sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la preţuri ce variază în 141 şi 597 de lei.