Marţi, 21 iunie 2016, de la ora 17:00, Queen şi Adam Lambert vor susţine un concert în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Concertul este o premieră pentru România şi unul dintre cele mai aşteptate show-uri din ultimii ani. Trupele Grimus, Jeremy? şi Electric Pyramid vor susţine concerte în deschiderea show-ului Queen + Adam Lambert. 

Electric Pyramid este o trupa care îi însoţeşte pe membrii Queen în turneul european, iar Jeremy? este una dintre trupele din sud-estul Europei selectate să se alăture pentru o serie de concerte programate în această zonă, iar Grimus a fost prima opţiune pentru România, aceştia vor încheia seria concertelor din deschidere urcând ultimii pe scenă, chiar înaintea show-ului Queen + Adam Lambert.

Prima apariţie live a trupei Queen alături de Adam Lambert a avut loc în anul 2009, la finala show-ului American Live, care a fost urmată de o nouă reprezentaţie incendiară pe scena MTV Europe Music Awards. După aceste două apariţii care au înregistrat un succes impresionant, Adam Lambert a început să devină o prezenţă constantă în formula live a legendarei trupe Queen, susţinând împreună nenumărate concerte şi show-uri televizate în perioada 2012-2013.

Anul 2014 a fost cu adevărat spectaculos pentru trupa Queen + Adam Lambert, deoarece în Statele Unite a avut loc un turneu fabulos, care a devenit sold-out în scurt timp şi la finalul căruia trupa a primit titlul „Trupa Anului” în cadrul celei de-a 10-a ediţii a evenimentului Classic Rock Roll of Honour. În acelaşi timp a fost votată „Cea Mai Bună Trupă Live” a anului, în cadrul sondajului realizat de Ultimate Classic Rock. Anul s-a încheiat cum nu se putea mai bine pentru Queen+ Adam Lambert, trupa susţinând un alt concert de zile mari în seara de Anul Nou, chiar lângă faimosul Big Ben din Londra. Show-ul a fost televizat şi urmărit de aproximativ 12 milioane de spectatori.

Nici anul 2015 nu a fost mai prejos, astfel că Adam Lambert şi Queen au realizat un nou turneu devenit sold-out. Turneul a însemnat concerte în nu mai puţin de 10 ţări din Europa şi anume: Marea Britanie, Franţa, Austria, Olanda, Germania, Italia, Danemarca, Elveţia, Cehia şi Polonia. La finalul acestui turneu, artiştii au înregistrat un record de 67 de concerte sold-out în mai puţin de un an şi au strâns elogii din toată lumea.

Cel mai recent eveniment important la care au fost invitaţi a avut loc în Brazilia, la deschiderea ediţiei din 2015 a festivalului Rock in Rio, la care Queen a mai cântat în urmă cu 30 de ani, la ediţia inaugurală din 1985, atingând recordul de peste jumătate de milion de spectatori prezenți la show.

Bilete QUEEN + Adam Lambert la Bucureşti

Biletele pentru concertul QUEEN + Adam Lambert din Piaţa Constituţiei din Bucureşti, de pe 21 iunie 2016, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor.

Categorie Preţ (taxe incluse)
Categoria I (Tribune) 597 lei cumpără bilete
Categoria II (Golden Circle) 346 lei cumpără bilete
Categoria III (Gazon A) 246 lei cumpără bilete
Categoria IV (Gazon B) 141 lei  cumpără bilete

Concertul Queen + Adam Lambert în Piaţa Constituţiei din Bucureşti este organizat Emagic.