- Concerte - iConcert.ro

Home » Queen

Queen

Formaţia britanică Queen, înfiinţată în anii 1970 şi formată din Brian May, Freddie Mercury, Roger Taylor şi John Deacon, a reuşit, de-a lungul unei cariere de peste 40 de ani, să cucerească inimile melomanilor din întreaga lume, să obţină numeroase premii, să atingă recorduri nebănuite, prezenţe în Hall of Fame şi performanţe neegalate de nicio altă trupă.

Materialele discografice lansate de trupa Queen au fost vândute în milioane de exemplare şi au dominat clasamentele muzicale. Printre hiturile formaţiei se numără „Bohemian Rhapsody”, „Another One Bites the Dust”, „Crazy Little Thing Called Love”, „Radio Ga Ga”, „Killer Queen”, „Fat Bottomed Girls” şi „Bicycle Race”.

Totodată, piesele „We Will Rock You” şi „We Are the Champions” au fost incluse în Grammy Hall of Fame şi sunt folosite, în prezent, în timpul evenimentelor sportive internaţionale.

Şirul performanţelor obţinute de trupa Queen pare să fie fără sfârşit, având în palmares numeroase reuşite care o fac cea mai iubită şi apreciată formaţie muzicală. Queen este prima trupă care a vândut peste şase milioane de copii ale unui album în Marea Britanie, cu materialul „Greatest Hits”, care a mai doborât un record: peste 1.422 de săptămâni în British Album Chart.

După decesul lui Freddie Mercury, din 1991, şi retragerea lui John Deacon, din 1997, Brian May şi Roger Taylor au continuat să cânte frecvent împreună folosind numele Queen. Între 2004 şi 2009 au colaborat cu Paul Rodgers, sub numele de Queen + Paul Rodgers. Din 2009 colaborează cu Adam Lambert. (Dorina Călin)

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Queen

60 de fotografii memorabile din concertele anului 2016 în România

Anul 2016 ne-a adus o mulţime de concerte în premieră şi spectacole noi pe scenele din România. Din aceste 366 de zile de muzică live au rămas doar amintirile, redate în cadrele pe care fotografii noştri le-au surprins în miile de imagini. Astfel, am strâns 150 de galerii foto, care însumează... 

RECENZIE: Queen + Adam Lambert la Bucureşti, într-un show rock’n’roll memorabil (FOTO)

Solstiţiul de vară nu ne-a adus numai cea mai lungă zi din an, ci şi un concert de anvergură marca Queen + Adam Lambert. Mii de fani şi-au dat întâlnire marţi, 21 iunie 2016, în Piaţa Constituţiei pentru a asculta live şi pentru a celebra cariera muzicală desăvârşită a uneia dintre... 

FOTO: Queen + Adam Lambert în concert la Bucureşti

Legendara trupă Queen alături de Adam Lambert au susţinut un concert în premieră la Bucureşti, pe 21 iunie 2016. În deschiderea show-ului formaţiei britanice publicul a avut parte de concertele trupelor Electric Pyramid, Jeremy? şi Grimus. Urmăreşte galeria de fotografii de la concertul Queen... 

Top 5 piese pe care fanii Queen vor să le audă LIVE la București

Concertul Queen + Adam Lambert se apropie cu paşi repezi şi de el ne mai despart doar câteva ore. Fanii trupei și vizitatorii nostri şi-au exprimat dorinţele cu privire la piesele pe care vor să le asculte în concertul de pe 21 iunie din Piaţa Constituţiei din Bucureşti.  

Ultimele detalii ale concertului Queen + Adam Lambert, de la Bucureşti. Program şi reguli de acces

Mâine seară legendara trupă Queen va concerta alături de Adam Lambert, în premieră, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Emagic, organizatorii show-ului de pe 21 iunie 2016, au anunţat programul concertelor şi regulile de acces, dar şi suplimentarea biletelor la categoria Gazon B.  

CONCURS: Câştigă invitaţii la concertul Queen + Adam Lambert, de la Bucureşti

Trupa Queen împreună cu Adam Lambert susţin un concert, în premieră în România, pe 21 iunie 2016. Brian May, Roger Taylor şi Adam Lambert vor aduce în Piaţa Constituţiei din Bucureşti show-ul cu care au impresionat publicul prezent la festivalul Rock in Rio, din Brazilia. iConcert.ro pune... 

Categorie de bilete SOLD OUT la concertul Queen + Adam Lambert, de la Bucureşti

Biletele cele mai ieftine, la preţul de 141 lei, pentru concertul Queen şi Adam Lambert, ce va avea loc în Piaţa Constituţiei din Bucureşti pe 21 iunie 2016, au fost epuizate complet, cu două săptămâni înainte de concert, informează Emagic, organizatorii evenimentului.  

Concertele lunii iunie 2016 în România

Vara debutează în forţă din punct de vedere muzical. Concerte ale unor nume importante ale scenei internaţionale, precum Maroon 5, André Rieu şi Beth Hart, alături de legende care au scris istorie în muzica rock: The Hollywood Vampires, Queen & Adam Lambert sunt pe lista evenimentelor de... 

Grimus, Jeremy? şi Electric Pyramid, în deschiderea concertului Queen + Adam Lambert, de la Bucureşti

Grimus, Jeremy? şi Electric Pyramid vor susţine concerte în deschiderea show-ului Queen + Adam Lambert, programat pentru 21 iunie 2016, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.  

Concert Queen + Adam Lambert în Piaţa Constituţiei din Bucureşti

Marţi, 21 iunie 2016, de la ora 17:00, Queen şi Adam Lambert vor susţine un concert în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Concertul este o premieră pentru România şi unul dintre cele mai aşteptate show-uri din ultimii ani. Trupele Grimus, Jeremy? şi Electric Pyramid vor susţine concerte în... 
21 Jun 2016     ,