Grimus, Jeremy? şi Electric Pyramid vor susţine concerte în deschiderea show-ului Queen + Adam Lambert, programat pentru 21 iunie 2016, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

Trupa Electric Pyramid îi însoţeşte pe membrii Queen în turneul european, iar Jeremy? este una dintre trupele din sud-estul Europei selectate pentru o serie de concerte din această zonă, iar Grimus a fost prima opţiune pentru România. Clujenii vor încheia seria concertelor din deschidere urcând ultimii pe scenă, chiar înaintea show-ului Queen + Adam Lambert.

Formată din Bogdan Mezofi (voce), Valentin Rauca (chitară), Cristian Csapo (chitară), Lehel Kiss (clape), Titus Vadan (bass) şi Tamas Adorjani (tobe), trupa Grimus a lansat, până în prezent, trei albume discografice şi a participat la cele mai importante evenimente din România, dar şi la festivaluri din Marea Britanie, Serbia, Ungaria, Polonia, Italia şi Austria. Cu o prezenţă de 10 ani pe scena de rock alternativ, Grimus este considerată una dintre trupele rock cele mai apreciate din industria muzicală românească, remarcându-se prin hituri precum „Priveste-mă”, „In Your Eyes” sau „Political Animals”.

Jeremy?, trupa de rock alternativ din Sofia, a fost aleasă de către managementul Queen + Adam Lambert pentru a deschide concertele din Bulgaria, România şi Polonia. Având o puternică influenţă britanică, Jeremy? a făcut senzaţie la ediţia din 2015 a festivalului The Great Escape din Brighton, iar anul trecut, a susţinut un mini-turneu european ce a inclus concerte în Londra, Liverpool, Dublin, Praga şi Berlin. Fondată în 2013, Jeremy? a avut o rapidă ascensiune în top-urile muzicale din ţara natală, cu single-urile „Fake Fruits”, „Hope” şi „Two Weeks To The Great Escape”.

Electric Pyramid s-au regăsit pe aceeaşi cale creativă după mai mulţi ani în care au cântat în cercuri muzicale similare. Înarmaţi cu o viziune comună, londonezii şi-au propus să cucerească lumea începând cu primu lor single, „1989”. Anul trecut, Electric Pyramid a concertat prima dată alături de Queen şi Adam Lambert pe scena festivalului Rock in Rio de la Lisabona, susţinând alături de ei un turneu extensiv în Europa de Est şi Rusia.

Show-ul Queen + Adam Lambert din această vară este o premieră pentru România. Brian May, Roger Taylor şi Adam Lambert au cântat pentru prima dată în această formulă în 2009, sustinând de atunci numeroase show-uri sold-out. Celebrele compoziţii Queen şi interpretarea efervescentă a lui Adam Lambert, alături de veteranii trupei, au devenit aşadar o combinaţie de succes, Queen + Adam Lambert fiind astăzi una dintre cele mai aclamate formule de pe scena internaţională a muzicii live.

Bilete QUEEN + Adam Lambert la Bucureşti

Biletele pentru concertul QUEEN + Adam Lambert din Piaţa Constituţiei din Bucureşti, de pe 21 iunie 2016, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor.

Categorie Preţ (taxe incluse)
Categoria I (Tribune) 597 lei cumpără bilete
Categoria II (Golden Circle) 346 lei cumpără bilete
Categoria III (Gazon A) 246 lei cumpără bilete
Categoria IV (Gazon B) 141 lei cumpără bilete

Concertul Queen + Adam Lambert în Piaţa Constituţiei din Bucureşti este organizat Emagic.