Unul dintre cele mai aşteptate show-uri din ultimii ani, legendara trupa Queen + Adam Lambert, vin pentru prima dată în România, pe 21 iunie 2016, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Biletele vor fi disponibile la vânzare începând cu 3 decembrie 2015, pe www.eventim.ro, anunţă organizatorii, Emagic.

După o primă apariţie împreună, în 2009, în finala show-ului American Idol, urmată de o reprezentaţie memorabilă pe scena MTV Europe Music Awards, Adam Lambert a devenit, într-un timp foarte scurt, o prezenţă nelipsită din formula live a trupei Queen, alături de care a susţinut numeroase concerte în perioada 2012-2013.

În 2014 a avut loc un turneu sold out în Statele Unite, la finalul căruia Queen + Adam Lambert au primit titlul „Trupa Anului”, în cadrul celei de-a 10-a ediţii a evenimentului Classic Rock Roll of Honour, fiind votată totodată drept „Cea Mai Bună Trupă Live a anului”, în cadrul sondajului realizat de Ultimate Classic Rock. Queen + Adam Lambert au încheiat anul cu un spectacol fabulos susţinut în seara de Anul Nou, lângă celebrul Big Ben din Londra, concert transmis în direct pe TV, fiind urmărit de aproape 12 milioane de oameni.

În 2015 artiştii au bifat 10 ţări de pe continentul european: Marea Britanie, Franţa, Austria, Olanda, Germania, Italia, Danemarca, Elveţia, Cehia şi Polonia, turneul fiind sold-out. La finalul acestei noi serii, trupa a strâns 67 de concerte sold-out în mai puţin de un an.

QUEEN + Adam Lambert au fost invitaţi să deschidă ediţia 2015 a festivalului Rock in Rio din Brazilia, unde trupa a cântat în urmă cu treizeci de ani la ediţia inaugurală din 1985. Atunci au atras un total de peste jumatate de milion de spectatori, cel mai numeros public plătitor de bilet din istorie. Queen + Adam Lambert au profitat de invitaţie şi şi-au prelungit vizita pe continent pentru un nou turneu. Biletele pentru cele şase concerte s-au epuizat în totalitate.

Bilete QUEEN + Adam Lambert la Bucureşti

Biletele pentru concertul QUEEN + Adam Lambert din Piaţa Constituţiei din Bucureşti, de pe 21 iunie 2016, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor.

Categorie Preţ (taxe incluse)
Categoria I (Tribune) 597 lei cumpără bilete
Categoria II (Golden Circle) 346 lei cumpără bilete
Categoria III (Gazon A) 246 lei cumpără bilete
Categoria IV (Gazon B) 141 lei  cumpără bilete