Biletele cele mai ieftine, la preţul de 141 lei, pentru concertul Queen şi Adam Lambert, ce va avea loc în Piaţa Constituţiei din Bucureşti pe 21 iunie 2016, au fost epuizate complet, cu două săptămâni înainte de concert, informează Emagic, organizatorii evenimentului.

Queen + Adam Lambert vor fi prezenţi pentru prima oară la Bucureşti şi va oferi fanilor un show cu cele mai cunoscute şi îndrăgite piese ale formaţiei britanice. Fanii au epuizat deja una din categoriile de bilete, categoria Gazonul B fiind sold out. Fanii mai au la dispoziţie bilete la următoarele categorii de preţ: 597 lei (Tribune), 346 lei (Golden Circle) şi 246 lei (Gazon A).

https://www.youtube.com/watch?v=b2cTOpW8yd4

Trupa Queen a cântat pentru prima oară alături de Adam Lambert în anul 2011, iar de atunci au susţinunt numeroase show-uri sold-out în Statele Unite, America de Sud şi Europa. Adam Lambert, artist ce a devenit celebru în urma participării la emisiunea American Idol, aduce pe scenă interpretarea sa efervescentă pentru a reface compoziţiile celebre Queen, alături de veteranii Brian May şi Roger Taylor. Din 2009, Lambert a vândut peste 2.5 milioane de albume şi 5 milioane de single-uri în întreaga lume, iar în prezent cântă alături de britanici într-un turneu mondial început în anul 2014.

Legendara trupă Queen a luat fiinţă în Londra anilor ’70, componenţii originali fiind Brian May, Roger Taylor şi Freddy Mercury. Trupa s-a bucurat de un succes răsunător, însă a rămas fără vocal, când Freddy Mercury a decedat, în anul 1991.

Bilete la Queen + Adam Lambert la Bucureşti

Biletele pentru concertul Queen + Adam Lambert, ce va avea loc în data de 21 iunie 2016, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, sunt disponibile online pe www.eventim.ro şi în reţeaua magazinelor Eventim, preţuriile variind în funcţie de distanţa faţă de scenă:

Categorie Preţ (taxe incluse)
Categoria I (Tribune) 597 lei cumpără bilete
Categoria II (Golden Circle) 346 lei cumpără bilete
Categoria III (Gazon A) 246 lei cumpără bilete
Categoria IV (Gazon B) 141 lei SOLD OUT

Concertul Queen + Adam Lambert în Piaţa Constituţiei din Bucureşti este organizat Emagic.