Julio Iglesias va concerta pe 20 iulie 2014 pe Stadionul Dunărea din Galaţi. Alături de orchestra sa, artistul va concerta în luna iulie şi la Bucureşti şi la Mamaia. iConcert.ro pune la bătaie două invitaţii duble pentru concertul Julio Iglesias de la Galaţi.

Completează formularul de mai jos până vineri, 18 iulie 2014, ora 18:00 şi poţi câştiga una dintre cele două invitaţii pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Toţi participanţii la concurs trebuie să fie fani ai paginii de Facebook iConcert.ro. Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.


Concursul s-a terminat. Câştigătorii sunt: Scarlat Jeanina şi Chicu Ioana Monica. Mulţumim!


Julio Iglesias este cel mai bine vândut artist latino al tuturor timpurilor, cu peste 300 de milioane de materiale discografice vândute. Muzicianul are o carieră de peste 45 de ani în care a susţinut peste 5000 de concerte, încântând zeci de milioane de fani cu piese ca: „La gotta fria”, „Aqua dulce, aqua sala” sau „Guantanamera”.

Biletele pentru concertul Julio Iglesias de pe Stadionul Dunărea din Galaţi sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la preţuri ce variază în 125 şi 225 lei.