Acest eveniment a avut loc in data de 22 Jul 2014.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Marţi, 22 iulie 2014, de la ora 20:00, Julio Iglesias revine pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, alături de orchestra sa. Acesta este ultimul concert, din seria de trei pe care artistul le susţine în România în luna iulie, după Mamaia (19 iulie) şi Galaţi (20 iulie).

RECENZIE: Julio Iglesias a readus pasiunea spiritului latino la concertul de la Sala Palatului

După un accident auto, în urma căruia a fost obligat să renunţe la cariera de fotbalist, Julio Iglesias a descoperit chitara şi i s-a deschis un drum ce avea să îl transforme în cel mai de succes artist latino al tuturor timpurilor.

Artistul spaniol are o adevărată colecţie de discuri de aur şi platină (2600), după ce în cei peste 45 de ani de carieră a cucerit lumea întreagă cu piesele sale. “La gotta fria”, „Aqua dulce, aqua sala”, „Guantanamera”, “La carretera” şi “Abrazame” sunt doar o parte din melodiile care au cucerit topurile muzicale şi cu care artistul îşi va încânta audienţa de la Sala Palatului.

Bilete concert Julio Iglesias la Sala Palatului

Biletele pentru concertul lui Julio Iglesias la Sala Palatului din Bucureşti sunt disponibile în reţelele Eventim şi Vreau Bilet şi online pe www.eventim.ro şi www.vreaubilet.ro, la următoarele preţuri:

Categoria Preţ
VIP 450 lei cumpără bilete
Categoria I 370 lei cumpără bilete
Categoria II 270 lei cumpără bilete
Categoria III 230 lei cumpără bilete
Categoria IV 180 lei cumpără bilete

Toate cele trei concerte pe care Julio Iglesias le va susţine vara aceasta în România sunt organizate de Vreau Bilet.