Stadionul Dunărea - Concerte Stadionul Dunărea - iConcert.ro

Home » Stadionul Dunărea

Stadionul Dunărea

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto la Stadionul Dunărea

Danube Rock Festival 2015 la Galaţi

În weekendul 19-21 iunie 2015, pe Stadionul Dunărea din Galaţi are loc cea de a doua ediţie a festivalului Rock la Dunare – Danube Rock Festival. Trupe şi cântăreţi legendari ca Ian Anderson (Jethro Tull), Dan Andrei Aldea (Sfinx) sau Cristi Minculescu & Iris vor susţine concerte în... 
19 Jun - 21 Jun 2015     ,

Zilele Prieteniei Bergenbier 2014 la Galaţi, în Parcarea Stadionului Dunărea

Sâmbătă (9 august 2014) şi duminică (10 august 2014), începând cu ora 15:30, după Iaşi, Cluj-Napoca, Craiova, Bucureşti, Ploieşti, Arad, Alba Iulia şi Braşov, Bergenbier continuă sărbătoarea prieteniei alături de prieteni şi trupele preferate la Zilele Prieteniei Bergenbier, în... 
9 Aug - 10 Aug 2014     ,

Concertele lunii august 2014 în România

Luna august încheie vara calendaristică cu show-uri variete, de la rock la electro, de la folk la pop şi nu numai. Rage, Therion, Placebo, Bastille, Testament, Sodom, Obituary şi Nazareth sunt doar câteva dintre muzicienii care vor fi prezenţi la evenimentele ce vor avea loc luna aceasta în România.  

Concert Julio Iglesias la Stadionul Dunărea din Galaţi

Sâmbătă, 20 iulie 2014, de la ora 20:30, Julio Iglesias va concerta pe Stadionul Dunărea din Galaţi. Cel mai bine vândut artist latino al tuturor timpurilor şi printre muzicienii preferaţi ai românilor, Julio Iglesias, revine în România cu o nouă serie de concerte. Printre norocoşii ce vor... 
20 Jul 2014     ,

CONCURS: Câştigă invitaţii la concertul Julio Iglesias de la Galaţi

Julio Iglesias va concerta pe 20 iulie 2014 pe Stadionul Dunărea din Galaţi. Alături de orchestra sa, artistul va concerta în luna iulie şi la Bucureşti şi la Mamaia. iConcert.ro pune la bătaie două invitaţii duble pentru concertul Julio Iglesias de la Galaţi.  

Concertele lunii iulie 2014 în România

A doua lună de vară continuă cu evenimente muzicale în toată ţara şi vine cu artişti în premieră pe scena muzicală românească. Hugh Laurie (Dr. House), Thirty Seconds To Mars, The Cat Empire sau Dream Theater sunt cu siguranţă cele mai aşteptate concerte ale lunii iulie.  

Biletele pentru concertele Julio Iglesias din Mamaia şi Galaţi au fost puse în vânzare

Au fost puse în vânzare biletele pentru cele două concerte pe care, renumitul interpret de muzică latino, Julio Iglesias le va susţine în România, la Mamaia şi Galaţi, pe 19 şi 20 iulie 2014.   

Julio Iglesias va concerta la Mamaia şi Galaţi în iulie 2014

Legendarul Julio Iglesias revine în România în vara acestui an pentru două show-uri. Artistul va concerta pe 19 iulie 2014 la Mamaia, la Summerland, şi, o zi mai târziu, pe Stadionul Siderurgistul Dunărea din Galaţi.  


Social Media

iConcert.ro