- Concerte - iConcert.ro

Home » Volbeat

Volbeat

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Volbeat

Muse şi Iron Maiden, confirmaţi la Rock the City 2016, la Bucureşti

Muse şi Iron Maiden vor concerta la Bucureşti în cadrul festivalului Rock the City, eveniment ce revine la Bucureşti, pe 29 şi 30 iulie 2016, după 2 ani de pauză. Trupele Muse şi Iron Maiden sunt headlinerii ediţiei din acest an şi astfel se confirmă zvonurile apărute în ultima perioadă,... 

La pas prin Europa, harta festivalurilor în 2013

Înarmaţi cu bună dispoziţie şi chef de distracţie vă invităm la un tur al Europei în materie de festivaluri şi evenimente muzicale. Stângem cele mai importante concerte sub umbrela unui mic ghid de festivaluri europene, toate pentru prădătorul festivalier din noi.  
   

Startul rock al verii în Europa – Nova Rock 2011

În Europa vara începe cu un festival de muzică rock mult aşteptat de iubitorii acestui gen de muzică. Iron Maiden, System of a Down, Linkin Park, Motӧrhead, Thirty Seconds to Mars şi alte 40 de nume sunt confirmate până acum la Nova Rock 2011.  
   

POZE: Tuborg Green Fest – Sonisphere Festival 2010

În perioada 25 – 27 iunie 2010, s-a desfăşurat la Romexpo cel mai mare festival de muzică rock din România, care a adus pe scenă cele mai importante nume ale muzicii rock mondiale. Anthrax, Megadeth, Slayer, Metallica, Alice in Chains, Anathema, Stone Sour, Rammstein şi mulţi alţii au... 
    ,

RECENZIE: Prima zi la Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival

Cel mai tare festival al anului, Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival, a început ieri in forţă. Deşi la prima vedere locaţia arăta ciudat, sunetul a fost impecabil, iar pentru că scena este destul de ridicată, cei din spate îşi pot vedea favoriţii fără probleme.  
    ,

POZE: Volbeat la Tuborg Green Fest – Sonisphere 2010

Vineri, 25 iunie 2010, trupa Volbeat a concertat la Romexpo din Bucureşti în cadrul Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival.  
    ,

Programul oficial al Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival

D&D East Entertainment, East European Concert şi Marcel Avram, organizatorii Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival au anunţat astăzi programul oficial al evenimentului de la Romexpo.  
    ,

Reguli acces la Tuborg Green Fest presented by Sonisphere

Între 25 şi 27 iunie 2010, la Romexpo din Bucureşti are loc Festivalul Sonisphere, ediţia 2010.  
    ,

Noi confirmari la Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival

Organizatorii Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival au anunţat astazi, în cadrul unei conferinţe de presă, numele ultimelor trupe confirmate pentru evenimentul din perioada 25-27 Iunie 2010.  
    ,

Concertele lunii iunie 2010

Iată că a venit şi cea mai aşteptată lună a anului în materie de evenimente muzicale. Luna în care artişti extrem de cunoscuţi precum: Elton John, Metallica, Rammstein, Gotan Project, Jean-Michel Jarre sau Eric Clapton vor concerta pentru prima oară sau vor reveni în România.