Bob Dylan - Concerte Bob Dylan - iConcert.ro

Home » Bob Dylan

Bob Dylan

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Bob Dylan

RECENZIE: Bob Dylan, primul concert pe scena Sălii Palatului

În seara de 25 iunie 2014, Sala Palatului din Bucureşti a fost gazda unui eveniment special, revenirea în România a lui Bob Dylan. La aproape 4 ani după prima sa venire la Bucureşti, Bob Dylan, una dintre cele mai emblematice figuri ale folk-ului american, a oferit publicului său un festin muzical,... 

Concertele lunii iunie 2014

Vara îşi intră în drepturi cu muzică pe toate gusturile. Iunie 2014 aduce în prim plan festivalurile, concerte cu piese pline de amintiri şi show-uri ce vor crea momente memorabile pentru iubitori de muzică de la noi.  

Concert Bob Dylan la Sala Palatului din Bucureşti

Miercuri, 25 iunie 2014, Bob Dylan va concerta pentru prima dată, la Sala Palatului din Bucureşti. Acesta este al doilea concert pe care artistul îl va susţine în România, după cel din 2010.  
25 Jun 2014     ,

Bob Dylan revine în concert la Bucureşti, în iunie 2014

Bob Dylan revine pentru a doua oară la Bucureşti, pentru un concert exclusiv ce va avea loc pe 25 iunie 2014, la Sala Palatului din București, anunţă organizatorii, Marcel Avram şi East European Entertainment, în colaborare cu D&D East Entertainment.  

Concertele anului 2014 în România

Aşa cum am fost obişnuiţi în ultimii ani, din ce în ce mai mulţi artişti renumiţi continuă să susţină concerte pe scenele din România. Anul 2014 readuce concertele unor trupe şi cântăreţi care ne-au mai vizitat până acum, dar vine şi cu unele premiere.  

SONDAJ: Care a fost cel mai tare concert din 2010?

2010 a fost unul dintre cei mai bogaţi ani în ceea ce priveşte numărul evenimentelor muzicale care au avut loc în România. A fost primul an în care „The Big Four” au cântat pe aceeaşi scenă la Bucureşti, Iron Maiden a zguduit Clujul, iar AC/DC, Guns N’Roses şi Aerosmith... 
   

RECENZIE: Bob Dylan – o istorie şi un turneu fără sfârşit

Miercuri, 2 Iunie 2010, legenda Bob Dylan a ajuns la Bucureşti pentru un concert parte a turneului „Never Ending Tour”. Este pentru prima oară când artistul susţine un concert în România, deşi turneul a început încă din 1988 şi până acum a cuprins peste 2200 de concerte în întreaga... 
    ,

Concertele lunii iunie 2010

Iată că a venit şi cea mai aşteptată lună a anului în materie de evenimente muzicale. Luna în care artişti extrem de cunoscuţi precum: Elton John, Metallica, Rammstein, Gotan Project, Jean-Michel Jarre sau Eric Clapton vor concerta pentru prima oară sau vor reveni în România.  

Program, recomandări şi reguli pentru concertul Bob Dylan

Miercuri, 2 iunie 2010, Bob Dylan va concerta la Zone Arena din Bucureşti.  

Bob Dylan alături de cei mai buni instrumentişti ai săi pe scena de la Bucureşti!

Cu câteva zile înainte de concertul pe care îl va susţine vara aceasta la Bucureşti, Bob Dylan a anunţat şi componenţa trupei alături de care va cânta. Pe aceeaşi scenă cu Bob Dylan vor urca câţiva dintre cei mai talentaţi instrumentişti ai scenei muzicale internaţionale.  
12