Miercuri, 2 iunie 2010, Bob Dylan va concerta la Zone Arena din Bucureşti.

Program:
Evenimentul isi va deschide portile pentru public incepand cu ora 17:30, urmand ca primul nume de pe afisul evenimentului, Bucium, sa urce pe scena dupa ora 18.00. Apoi, Nicu Alifantis va evolua alaturi de Zan, inainte ca pe scena sa urce Bob Dylan, capul de afis al serii.

Acces:
Intrarea in incinta complexului se va face din Bulevardul Barbu Vacarescu, nr. 164, cei care vor folosi mijlocul de transport in comun putand alege urmatoarele variante: metrou – Magistrala 2, Statia Aurel Vlaicu, tramvaiul 5 sau linia de RATB 110.

In locatie nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml si deodorante), bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video. De asemenea, in caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie.

Bilete:
Biletele mai pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta la diferite categorii de pret, in functie de distanta fata de scena: 130, 250 si 350 lei, precum si de la casa de bilete din incinta Zone Arena, marti, 1 iunie, intre orele 10:00 – 18:00 precum si in ziua evenimentului, incepand cu aceeasi ora.