Bucureştenii au de puţin timp, un spaţiu dedicat evenimentelor în aer liber. Concertul care a inaugurat oficial Zone Arena a avut loc duminică, 2 mai 2010 şi l-a avut ca şi cap de afiş pe George Dalaras.

Zone Arena este cel mai nou spaţiu dedicat divertismentului dinBucureşti. Complexul de trei hectare, situat în cartierul Floreasca, include pe lângă zona amenajată special pentru concerte, o zonă pentru expoziţii şi una pentru evenimente corporate.

Concertele care vor avea loc la Zone Arena se vor desfăşura pe cea mai mare scenă din România. Este vorba de scena pe care au concertat Metallica, Peter Gabriel, Ricky Martin, Joe Cocker, Judas Priest, Whitesnake şi Pink, dar pe care s-au desfăşurat şi ultimele şapte ediţii ale festivalului Cerbul de Aur.

Şi pentru că de cele mai multe ori, atunci când vine vorba de evenimente foarte mari, una dintre principalele probleme este accesul în spaţiul de desfăşurare al evenimentului, Zone Arena are nenumărate puncte de acces, dar şi peste 800 de spaţii de parcare. De asemenea, în interiorul arenei vor fi numeroase puncte de vânzare pentru spectatori, cu băuturi răcoritoare, bere şi mâncare, amenajate în mare parte cu mese şi scaune, în zone acoperite cu corturi şi foişoare.

Printre evenimentele următoare care urmează să aibă loc la Zone Arena se număra şi concertele Goran Bregovic & Wedding and Funeral Orchestra, Bob DylanMassive Attack şi Ozzy Osbourne.

Zone Arena este situată pe str. Barbu Văcărescu nr. 164, în Cartierul Floreasca din Bucureşti.