Duminică, 2 mai 2010, cântăreţul grec George Dalaras a susţinut un concert excepţional în Capitală, alături de Despina Olympiou, Michalis Tzouganakis şi o formaţie de instrumentişti.

Concertul de duminică seară marcheaza începutul turneului „The Encore Tour – Europe 2010” al lui George Dalaras şi a început cu succes, deoarece spectatorii veniţi în număr destul de mare, l-au aplaudat şi au cântat împreună cu el şi invitaţii săi, timp de doua ore. Show-ul s-a desfăşurat într-o locaţie nouă dedicată evenimentelor în aer liber, Zone Arena, care a fost inaugurată cu această ocazie.

Spectacolul a început în jur de ora 8:00 seara, cu câteva melodii lente, în care timbrul unic al vocii lui Dalaras a rasunat impecabil şi a smuls ropote de aplauze din partea publicului. Au urmat apoi cântece în duet cu Despina sau cu Michalis, alternând stilul lent cu cel ritmat, încălzind atmosfera şi aducând la dans câţiva spectatori în faţa scenei.

Momentele culminante ale spectacolului de duminică seară au fost create de melodiile foarte ritmate şi cântate cu pasiune de George Dalaras şi invitaţii săi, când mare parte din cei prezenti la concert s-au ridicat de pe scaune, au dansat şi au fredonat versurile melodiilor. Un moment de maximă intensitate emoţională a fost demonstraţia instrumentala a lui Michalis Tzouganakis, care a incins atmosfera şi a facut publicul să danseze şi să aplaude minute în şir.

Pe parcursul concertului, Dalaras a vorbit foarte puţin cu cei din public, dar a comunicat neîntrerupt prin intermediul notelor muzicale şi a versurilor, pe care cei mai mulţi dintre spectatori, în mod uimitor sau nu, le ştiau la perfecţie.

Vezi mai multe poze de la concert!