- Concerte - iConcert.ro

Home » Vaya con Dios

Vaya con Dios

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Vaya con Dios

RECENZIE: Vaya con Dios şi-a luat rămas-bun de la fani printr-un concert formidabil (FOTO)

La aproximativ un an şi jumătate de la ultimul concert susţinut în România, Vaya con Dios a revenit pe meleagurile româneşti duminică, 5 octombrie 2014, pentru un nou concert la Sala Palatului din Bucureşti. Concertul a făcut parte din „Farewell Tour”, turneul de adio al trupei... 

FOTO: Vaya con Dios la Sala Palatului din Bucureşti

Trupa Vaya con Dios a revenit în concert la Sala Palatului din Bucureşti, pe 5 octombrie 2014. Concertul a făcut parte din turneul de adio al trupei, „Farewell Tour” . Vezi galeria foto de la concertul Vaya con Dios!  

Concertele lunii octombrie 2014 în România


Ca în fiecare lună vă ţinem la curent cu cele mai importante concerte ale lunii. În octombrie numărul concertelor şi petrecerilor creşte faţă de lunile precedente, iar în plus se anunţă şi câteva festivaluri şi turnee naţionale.  

Concert Vaya con Dios la Sala Palatului din Bucureşti

Duminică, 5 octombrie 2014, de la ora 20:00, Vaya con Dios va concerta la Sala Palatului din Bucureşti. Concertul face parte din turneul de adio al trupei, „Farewell Tour”.  
5 Oct 2014     ,

RECENZIE: Vaya con Dios, un concert de adio emoţionant, la Sala Palatului din Bucureşti (POZE)

Vaya con Dios au oferit publicului român un spectacol ireproşabil în seara de 15 martie 2013, la Sala Palatului din Bucureşti. Primul dintre cele două concerte de adio susţinute la Bucureşti a început cu sala plină, în aplauzele a peste 4000 de spectatori.  

POZE: Vaya con Dios la Sala Palatului din Bucureşti

Vaya con Dios s-a reîntâlnit cu fanii din Bucureşti pe 15 martie 2013 la Sala Palatului. Primul din cele două show-uri ce fac parte din turneul de adio al trupei, s-a desfăşurat cu casa închisă şi a fost o călătorie emoţionantă prin discografia trupei belgiene.  

Vaya con Dios, trei concerte de adio în România

Cele trei concerte de rămas-bun pe care Vaya con Dios le va susţine în România vor începe pe 13 martie 2013 la Sala Horia Damian din Cluj-Napoca, urmând pe 15 şi 16 martie trupa să urce pe scena de la Sala Palatului din Bucureşti. Astfel, belgienii îşi vor lua la revedere de la fanii autohtoni... 

CONCURS: Câştigă invitaţii la concertul Vaya con Dios de la Sala Palatului

Trupa Vaya con Dios va susţine ultimele sale concerte la Bucureşti pe 15 şi 16 martie 2013. iConcert.ro şi Events îţi oferă două invitaţii duble la concertul ce va avea loc pe 16 martie la Sala Palatului şi face parte din turneul „Farewell Tour”.  

Concertele lunii martie 2013


Primăvara vine cu tolba plină de evenimente muzicale. Smokie, Vaya con Dios, Helloween, Ricchi e Poveri, Yanni, Richard Clayderman şi Sabaton sunt doar o parte din artiştii ce vor concerta în martie în România. Dar nici artiştii autohtoni nu vor sta deoparte de scenă, Loredana, Horia Brenciu,... 

Vaya con Dios va mai susţine un concert la Bucureşti, pe 16 martie 2013

Biletele pentru concertul Vaya con Dios de pe 15 martie 2013 au fost epuizate complet cu o lună înaintea evenimentului. Cerere mare de bilete a determinat programarea unui nou concert la Bucureşti. Show-ul ce va face parte din turneul de adio al trupei se va desfăşura pe 16 martie, tot la Sala Palatului,...