Cele trei concerte de rămas-bun pe care Vaya con Dios le va susţine în România vor începe pe 13 martie 2013 la Sala Horia Damian din Cluj-Napoca, urmând pe 15 şi 16 martie trupa să urce pe scena de la Sala Palatului din Bucureşti. Astfel, belgienii îşi vor lua la revedere de la fanii autohtoni printr-un concert emoţionant în care muzica va fi cea care va avea ultimul cuvânt de spus.

Câştigă invitaţii la unul din show-urile Vaya con Dios de la Bucureşti!

Pentru concertul din Cluj-Napoca, biletele de la categoriile I şi VIP, la 190 lei şi respectiv 260 lei, se mai pot achiziţiona de la punctele de vânzare din incinta Polus Center şi Iulius Mall. Primul şi ultimul concert Vaya con Dios de la Cluj-Napoca este organizat de Amprenta Advertising.

Concertele din Capitală sunt organizate de Events, accesul în sală va fi permis pentru ambele concerte începând cu ora 19:00, iar spectacolul va începe la ora 20:00. Show-ul de pe 15 martie este sold out, dar pentru cel de pe 16 martie biletele sunt încă disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro:

Categorie bilete Preţ
VIP 300 lei cumpără bilete
Categoria I 250 lei cumpără bilete
Categoria II 190 lei cumpără bilete
Categoria III 150 lei cumpără bilete
Categoria IV 120 lei cumpără bilete

Vaya con Dios este un nume ce a făcut istorie în topurile muzicale din toată lumea. Trupa belgiană, care a lansat piese ca “What’s a woman“, “Puerto Rico”, „Just a friend of mine” sau “Neh Na Na Na“, pune punct unei cariere extraordinare de peste 27 de ani printr-un turneu special. De-a lungul timpului, Vaya con Dios a înregistrat vânzări de peste şapte milioane de albume la nivel mondial şi a cucerit inimile a milioane de fani din toată lumea.