Mastodon - Concerte Mastodon - iConcert.ro

Home » Mastodon

Mastodon

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Mastodon

La pas prin Europa, harta festivalurilor în 2013

Înarmaţi cu bună dispoziţie şi chef de distracţie vă invităm la un tur al Europei în materie de festivaluri şi evenimente muzicale. Stângem cele mai importante concerte sub umbrela unui mic ghid de festivaluri europene, toate pentru prădătorul festivalier din noi.  
   

Mastodon anulează turneul Sonisphere

Organizatorii Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival au anunţat astăzi că turneul european al formaţiei Mastodon, care includea şi concertul din România, a fost anulat.  
    ,

UPDATE: SONDAJ şi CONCURS: La ce concerte mergi în 2010?

UPDATE: Află dacă ai câştigat! 2010 este un an extrem de bogat în concerte. Jean Michel Jarre, Scooter, Rammstein sau Elton John sunt doar câţiva dintre artiştii care ne vor bucura anul acesta cu prezenţa şi ne vor gâdila urechile cu muzica lor.  

Festivaluri 2010 în România


2010 este un an extrem de bogat în festivaluri. Fie că este vorba de festivaluri de jazz, blues, pop sau muzică electronică organizatorii de evenimente din România oferă anul acesta o multitudine de posibilităţi.  

Bilete Sonisphere – Metallica, Rammstein, Manowar şi alţii

Joi, 11 martie 2010, au fost puse în vânzare biletele pentru Festivalul Sonisphere 2010, care va avea loc la Bucureşti între 25 şi 27 iunie 2010. Trupele confirmate la acest festival sunt: Metallica, Rammstein, Manowar, Slayer, Megadeth, Alice in Chains, Mastodon, Stone Sour, Heaven & Hell,... 

Concertele anului 2010 în România

Anul 2010 ne asteaptă cu evenimente muzicale de excepție. AC/DC, Metallica, Elton John, Eric Clapton, Chris Rea sunt doar câteva dintre numele artiștilor ce vor urca pe scenele din România. Regăsiți în cele ce urmează o listă cu cele mai așteptate concerte în 2010.  


Social Media

iConcert.ro