- Concerte - iConcert.ro

Home » Concha Buika

Concha Buika

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Concha Buika

RECENZIE: Concha Buika – emoţii imprevizibile pe scena Operei Naţionale Bucureşti

Concha Buika a concertat în seara de 7 noiembrie 2013 pe scena Operei Naţionale Bucureşti, în cadrul Festivalul Internaţional al Artelor Spectacolului Muzical „Viaţa e frumoasă!”, organizat de  Teatrul Naţional de Operetă „Ion Dacian”.  

Festivalul „Viaţa e Frumoasă!” 2013 la Bucureşti

În perioada 7-17 noiembrie 2013, Festivalul Internaţional al Artelor Spectacolului Muzical „Viaţa e Frumoasă!”  revine pentru a VI-a ediţie la Bucureşti cu surprize cât mai diversificate:  de la spectacolele de operetă sau musical-urile, până la concerte, spectacole de dans clasic... 

Concertele lunii noiembrie 2013

Noiembrie parcă a venit mult prea repede anul acesta, dar asta pentru că are traista încărcată de concerte şi petreceri. Un lucru ce nu poate decât să îi bucure pe iubitorii de evenimente muzicale, fie că ascultă pop, rock, jazz, muzică clasică sau electronică.  

Interpreta de flamenco Concha Buika, în concert la Opera Naţională

Concha Buika, interpretă de muzică flamenco, va veni pentru prima oară în România la cea de-a şasea ediţie a Festivalului „Viaţa e frumoasă!”. Evenimentul va avea loc joi, 7 noiembrie 2013, de la ora 19:00, la Opera Naţională din Bucureşti.  

Concertul Buika la Bucureşti a fost anulat

Organizatorii concertului Buika ce urma să aibă loc miercuri, 23 Iunie 2010, au anunţat astăzi anularea acestuia.  

UPDATE: SONDAJ şi CONCURS: La ce concerte mergi în 2010?

UPDATE: Află dacă ai câştigat! 2010 este un an extrem de bogat în concerte. Jean Michel Jarre, Scooter, Rammstein sau Elton John sunt doar câţiva dintre artiştii care ne vor bucura anul acesta cu prezenţa şi ne vor gâdila urechile cu muzica lor.  

Boyz II Men se anulează, iar Buika şi Jazzing Flamenco se reprogramează

International Creative Artists şi OPT TEAM anunţă anularea concertului Boyz II Men care trebuia să aibă loc pe 20 Aprilie la Bucureşti.  
    ,

CONCURS: Câştigă o invitaţie la concertul Buika

Duminică, 18 Aprilie 2010, cântăreața de origine spaniolă Concha Buika va concerta la București.  
    ,

Concertele lunii aprilie 2010


Luna aprilie se anunță a fi extrem de bogată în evenimente muzicale. Începând din prima zi a lunii concertele si petrecerile se țin lanț.  

Concert Buika la Sala Palatului din Bucureşti – ANULAT

Concertul Buika din data de 23 Iunie de la Sala Palatului se anulează. Concertul a fost amânat pentru data de 23 iunie. Duminică, 18 aprilie 2010. Miercuri, 23 iunie 2010, Buika va concerta la Sala Palatului din Bucureşti.  
23 Jun 2010     ,