Concha Buika, interpretă de muzică flamenco, va veni pentru prima oară în România la cea de-a şasea ediţie a Festivalului „Viaţa e frumoasă!”. Evenimentul va avea loc joi, 7 noiembrie 2013, de la ora 19:00, la Opera Naţională din Bucureşti.

Buika este recunoscută în lume pentru timbrul vocal puternic şi mai ales pentru că îmbină ritmurile tradiţionale spaniole cu jazz, blues sau soul. Este comparată cu Nina Simone, Chavela Vargas sau Cesaria Evora, însă vocea ei cu o forţă aproape „animalică”, cum o numeşte chiar ea, face diferenţă în lumea muzicii flamenco.

A intrat în lumea sunetului imitând-o pe Tina Turner, dar a ajuns să câştige două Premii Latin Grammy, două Discuri de Aur şi să fie inclusă pe coloana sonoră şi chiar în filmele celui mai celebru regizor spaniol contemporan, Pedro Almodovar.

Show-ul artistei Concha Buika are loc în cadrul Festivalului Internaţional al Artelor Spectacolului Muzical „Viaţa e frumoasă!” organizat de Teatrul Naţional de Operetă „Ion Dacian”, între 7 şi 17 noiembrie 2013, care continuă tradiţia (iniţiată în noiembrie 2008, odată cu lansarea conceptului şi organizarea primei ediţii) de a reuni o serie de spectacole, concerte, gale şi activităţi conexe.

Artista trebuia să ajungă şi acum doi ani în concert la Bucureşti, însă spectacolul ei a fost anulat de două ori între aprilie şi iunie 2010.

Bilete Concha Buika la Bucureşti

Biletele pentru concertul Buika din cadrul Festivalului „Viaţa e frumoasă!” pot fi cumpărate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la următoarele categorii de preţ:

Categorie Preţ
Categoria I 107 lei cumpără bilete
Categoria II 85.60 lei  cumpără bilete
Categoria III 64.20 lei  cumpără bilete
Categoria IV 42.80 lei  cumpără bilete