În perioada 22-25 septembrie 2022, la Singureni (jud. Giurgiu), la 37 km de București, are loc prima ediție a festivalului SingFest. Emaa, Spike, Carla’s Dreams, Irina Rimes, Marius Moga Live Band, Spitalul de Urgență, Sarmalele Reci, Zdob și Zdub cu Frații Advahov, Mike Vlahopol & The Crossroads, Bosquito, Fără Zahăr, Mihai Mărgineanu, vor urca pe scenă, în cele 4 zile de eveniment, alături de numeroși artiști debutanți.

Conceptul festivalului integrează muzica românească, actul cultural tradițional, agricultura educativă, meșteșugurile și interesul pentru natură în curentul contemporan al sustenabilității, urmând a promova comunitățile rurale durabile, în mod natural ecologice, naturale.

Program SingFest 2022

Joi, 22 septembrie:
EMAA
Spike

Vineri, 23 septembrie:
Carla’s Dreams
Irina Rimes
Marius Moga Live Band

Sâmbătă, 24 septembrie:
Spitalul de Urgență
Sarmalele Reci
Zdob și Zdub cu Frații Advahov
Mike Vlahopol & The Crossroads

Duminică, 25 septembrie:
Bosquito
Fără Zahăr
Mihai Mărgineanu

Festivalul va fi un dialog între muzica retro și cea modernă (într-un pachet distractiv cu iz românesc). De unde găselnița: un sat cu o grădină mare, (agri)cooltural, la doi pași de Capitală și de fluviul cu cele mai multe capitale europene (4) în drumul său către Deltă și către mare. Astfel se născu SingFest – Grădina de Cultură la SINGURENI – la 37 de kilometri de București.

Festivalul are ca principal scop revitalizarea spațiului cultural în mediul rural, prin captarea interesului contemporanilor, în special al celor care trăiesc la oraș, asupra valorilor și tradițiilor românești, intenționând să transmită, prin cultură, artă tradițională, meșteșuguri și dans, un puternic mesaj de reclădire a identității naționale și de recăpătare a entuziasmului de a trăi în România, ca tărâm al libertății, al toleranței și al credinței.

Pe lângă muzica, care va fi tot timpul în aer la fel ca și balonul cu aer cald cu care te poți plimba, SingFest vine cu activități în aer liber, food truck-urile cu bunătăți, iar seara, după concerte, petrecerea continuă în noapte cu DJ și muzică bună la un foc de tabără în aer liber.

Bilete și abonamente SingFest 2022

Biletele și abonamentele pentru SingFest 2022 pot fi achiziționate din rețeaua iaBilet și online de pe www.iabilet.ro, la prețuri ce pornesc de la 130 lei / zi și de la 390 lei pentru un abonament pentru toate cele 4 zile ale festivalului.

Copiii sub 14 ani au acces gratuit, dacă sunt însoțiți de adulți.

Festivalul SingFest este organizat de Agricooltural Singureni.