Acest eveniment a avut loc in data de 23 Jun 2012.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

În perioada 21-23 iunie 2012, începând cu ora 19:00, la Satu Mare are loc Samfest Jazz International. Timp de trei zile Filarmonica de Stat „Dinu Lipatti” va găzdui mari nume ale jazz-ului atât din ţară cât şi din străinătate.

Pe scena Samfest vor urca pe rând pe 21 iunie Jazzapella, singurul grup vocal de jazz din România, FusionCore, care poate fi definită ca o trupă de nu-jazz, ce reuneşte mai multe genuri muzicale, de la jazz la funk, până la rock progresiv şi June Trip.

Jazz-iştii români sunt urmaţi pe 22 iunie de trupele străine: Meadow cu Tore Brunborg, Thomas Stronen şi John Taylor, Portico Quartet din Londra, care vine să uimească publicul cu muzica lor unică, care sună diferit de ceea ce aştepţi să auzi, iar în ultima zi de festival de jazz-iştii maghiari Djabe şi polonezii de la Adam Baldych Quintet.

Un festival de o asemenea amploare nu putea fi „dirijat” decât de un prezentator pe măsură, de inegalabilul Florian Lungu.

Bilete Samfest Jazz International

Biletele pentru Samfest Jazz International 2012 vor fi disponibile înainte de începerea concertelor la următoarele preţuri:

– 20 lei pentru o zi
– 45 lei pentru toate cele trei zile