Acest eveniment a avut loc in data de 31 Dec 2014.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 31 decembrie 2014, de la ora 22:00, la Palatul Camerei de Comerţ din Bucureşti are loc petrecerea „La nuit en rose”, o seară de Revelion magică, ţinută în puf, cu cascade de şampanie şi zâmbete misterioase.

În atmosfera burgheză a Palatului Camerei de Comerţ, ţinutele inspirate din Parisul anilor ’50 sunt aplaudate, completând peisajul edenic al unei nopţi de basm ce anunţă un nou an pe roze. Răsfăţul pentru „connaisseurs” este emanat de două scene cu genuri diferite, ce vă vor hrăni dansul. Rafinamentul sonor va cunoaşte apogeul cu setul producătorului de origine franceză Brawther, care aduce pentru prima oară în România creaţiile sale electro-senzuale. O preţioasă alăturare de artişti locali vor delecta urechea fină cu un melanj de deep house, electro, triphop şi disco-soul, acompaniaţi de un spectacol geometrico-feeric creat de colectivul vizual Kubikmilk.

LINE-UP/ 2 scene:
Brawther (FR)
Bask
Fouchat
Giuser
Paul Popa
Altom
Zicu
Nopame (live)
Melak
Charlie Boy The Rabbit King

Kubikmilk (visuals)

Născut la Paris şi actual locuitor al oraşului Leeds Brawther a fost crescut sub influenţa muzicii house. Muzica lui Brawther variază de la reverii dantelate la bătăi 4/4 dur tivite, ce afişează întotdeauna armonii sonice atât de fine încât nu a trecut mult până să devină prieten apropiat şi protégé al binecunoscutului pionier al muzicii Chez Damier.

Ca DJ, Brawther este la fel de confortabil la DC-10 ca la fabric, Panorama Bar sau Glastonbury, şi aşa se întamplă că instituţia Leeds Back to Basics solicită serviciile sale în mod regulat. Brawther este de asemenea omul din spatele casei de discuri şi de producţie Dungeon Meat, o colaborare cu viziuni similare, alături de partenerul său Tristan da Cunha.

Bilete Revelion „La nuit en rose” la Bucureşti

Preţul unui bilet este de 100 de lei şi include o cupă de şampanie sorbită alături de „crème de la crème” la trecerea dintre ani şi acces la afterparty. Locurile sunt limitate.

Pentru rezervări mese şi detalii: Dan Rusănescu – 0722.540.530 şi Mihaela Ileana Biriș – 0755.745.905