Color - concerte organizate de Color - iConcert.ro

Home » Color

Evenimente organizate de Color

FOTO: Wolf + Lamb la Terra Events Hall din Bucureşti

Wolf & Lamb, adică Zev „Wolf” Eisenberg şi Gadi „Lamb” Mizrahi, au revenit în Bucureşti, la Terra Events Hall, pe 15 aprilie 2016, pentru a sărbători 5 ani de petreceri marca Color. Debutul petrecerii a fost asigurat de Amber Amber, iar finalul de Andreea Veder. Vezi... 

FOTO: Patrice Scott în Club Guesthouse din Bucureşti

DJ-ul şi producătorul din Detroit, Patrice Scott, a mixat în Club Guesthouse din Bucureşti, pe 20 februarie 2016, alături de artiştii autohtoni: Vlad Caia, Lisière Collectif şi Giuser. Vezi galeria foto de la petrecerea Patrice Scott în Club Guesthouse din Bucureşti!  

FOTO: Giles Smith & James Priestley la Halele Carol din Bucureşti

James Priestley şi Giles Smith au mixat la Halele Carol din Bucureşti, pe 22 august 2015, în cadrul Secretsundaze, celebra serie de petreceri organizate în timpul zilelor de duminică în Londra. Din line-up au mai facut parte Paul Popa şi Cap. Vezi galeria foto de la party-ul Secretsundaze la... 

secretsundaze: Giles Smith & James Priestley la Halele Carol din Bucureşti

Sâmbătă, 22 august 2015, de la ora 22:00, COLOR prezintă secretsundaze, o seară destinată seriei de petreceri diurne londoneze, alături de fondatorii săi, Giles Smith şi James Priestley, în curtea interioară de la Halele Romane din Bucureşti. Suport local: Cap şi Paul Popa.  
22 Aug 2015     ,

Concertele lunii iulie 2015 în România

A doua lună de vară marchează cel mai aşteptat concert al anului, Robbie Williams la Bucureşti, dar şi cel mai mare festival, care face parte din programul Cluj-Napoca 2015 – Capitală Europeană a Tineretului, UNTOLD Festival.  

Backyard Weekend 2015 la Timişoara

În weekendul 4-5 iulie 2015, se desfăşoară a cincea ediţie de Backyard Weekend. 36 ore de muzică non-stop, 21 de artişti străini şi locali, două scene asortate muzical, totul într-un colţ de rai forestier, pe DN69 – Km 6 – spre Arad, lângă Timişoara.  
4 Jul - 5 Jul 2015     ,

FOTO: Paul Johnson la Muzeul Naţional de Artă Contemporană din Bucureşti

DJ-ul şi producătorul american Paul Johnson a mixat la Muzeul de Artă Contemporană (MNAC) din Bucureşti într-0 petrecere aniversară marca Color, pe 17 aprilie 2015. Evenimentul a fost prilejuit de împlinirea a patru ani de existenţă a Color. Din line-up au mai facut parte Fouchat şi Disco... 

Matias Aguayo la Hotel Continental din Cluj-Napoca

Sâmbătă, 25 aprilie 2015, de la ora 22:00, artistul chilian, Matias Aguayo, va mixa la Hotelul Continental din Cluj-Napoca, în cadrul primului eveniment Color organizat de la Cluj-Napoca.  
25 Apr 2015     ,

FOTO: KiNK & Danny Daze în Club Guesthouse din Bucureşti

DJ-ul şi producătorul de muzică tehno KiNK a mixat în Club Guesthouse pe 28 februarie 2015. Alături de el a pus muzică Danny Daze, debutul evenimentului fiind asigurat de duo-ul autohton Khidja. Vezi galeria foto!  

KiNK & Danny Daze în Club Guesthouse din Bucureşti (CONCURS)

Sâmbătă, 28 februarie 2015, de la ora 22:00, Color aduce din Sofia şi Miami direct în scena electronică bucureşteană pe talentatul KiNK (live) şi pe eclecticul Danny Daze, în Club Guesthouse. În deschidere Khidja.  
28 Feb 2015     ,


Social Media

iConcert.ro