Acest eveniment a avut loc in data de 31 Dec 2012.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Luni, 31 decembrie 2012, de la ora 20:00, la Sala Palatului din Bucureşti are loc „Revelion 2013 la Palat”. Evenimentul va reuni câţiva dintre cei mai îndrăgiţi artişti ai muzicii uşoare şi populare româneşti.

Program Revelion 2013 la Palat

Corina Chiriac
Maria Ciobanu
Ionuţ şi Doiniţa Dolănescu
Trupa Cabaret
Nicolae Caragea
Bogdan Ioniţă

Meniu Revelion 2013 la Palat

[tab: Pachetul VIP]
Pachetul VIP
(servire la masa; poziţionare în apropierea scenei)

Preţ: 590 lei

Meniul cuprinde:

Aperitiv:
– prosciuto cu rucola şi brânză feta
– somon afumat
– terina de castravete cu brânzeturi franţuzesti
– musse de creveţi şi cibuleţ
– piept de pui şi ouă de prepeliţă în aspic
– sos de pesto

Felul I:
Duet de salau şi somn în mantie de jambon Serano – piure de broccoli şi cannelloni. Folie de vin.

Felul II:
Rulada de curcan umplută cu migdale – servită cu para fiarta în vin cabernet.

Felul III:
Rulou de căprioara şi piept de pui servit cu cartofi la cuptor, spanac proaspat în prapure şi sos.

Mini baghete – diferite sortimente.
Cafea
Şampanie
Tort

OPEN BAR

Sucuri şi băuturi alcoolice variate:
– Apa minerală, plată, tonică
– Sucuri naturale şi carbogazoase
– Băuturi alcoolice: vodka, gin, whisky – Jack Daniels, Martini, vin alb/roşu la sticlă

Alte surprize gastronomice!

[tab: Pachet Categoria I]
Pachet Categoria I
(bufet suedez)

Preţ: 390 lei

Meniul cuprinde:

Aperitiv:
– Terina de vânat
– Toba de gască
– Trandafir de somon
– Piftie de curcan
– Gelatina de pasăre
– Castel de cascaval
– Castravete cu pasta de şunca

Preparate calde şi garnituri:
– Piept de pui cu susan
– Ciuperciţe umplute şi gratinate
– Sarmaluţe de porc cu mamăliguţă
– File de şalău gratinat
– Cârnăciori vânătoreşti
– Muschi de porc împănat
– Rulada de curcan
– Cartofi ţărăneşti la cuptor
– Cartofi copţi cu sos de muştar
– Orez basmati cu legume

Salate:
– Muraturi asortate
– Salata de vinete
– Salata de crudităţi cu piept de pui
– Zacuscă ţărănească
– Salată grecească

Mini baghete variate
Cafea la filtru
Şampanie
Tort

OPEN BAR
Sucuri şi băuturi alcoolice variate:
– Apa minerală, plată, tonică
– Sucuri carbogazoase
– Băuturi alcoolice: vodka, gin, Garrone, whisky, vin alb/roşu

Alte surprize gastronomice

[tab:END]


Produsele culinare din meniu sunt realizate de Restaurant “La Mircea Macelaru” – Chef Silvian Scornea.

Mai multe informaţii despre acest eveniment sunt disponibile la numerele de telefon: 0726 363 130/ 0726 363 130/ 0748 113 346/ 0762 271 361.