David Guetta a venit vineri, 15 octombrie 2010, la Bucureşti, într-un eveniment de promovare al ultimului său album „One Love”. Artistul a avut o surpriză specială pentru cei 6500 de petrecăreţi, mixând noul său single, „Who’s That Chick”, realizat în colaborare cu Rihanna.

Mult aşteptatul show de muzică electronică a fost deschis în jurul orelor 22:00 de către DJ Almud şi Muzzaik şi întreţinut până spre dimineaţă de către unul dintre cei mai buni DJ din lume, David Guetta.

Setul superstarului francez a început în forţă cu „Gettin’ Over You” şi a continuat în acelaşi stil pentru două ore şi jumătate, timp în care a mixat nu doar binecunoscutele piese de pe ultimul album “One Love”: “Memories”, “Sexy Bitch” sau “When Love Takes Over”,  dar şi melodii mai vechi care l-au făcut celebru: „Love Is Gone” sau „The World is Mine”.

Guetta nu a exlcus din setlist nici featuring-urile cu Kelly Rowland („Commander”) sau Flo Rida („Club Can’t Handle Me”), nici hituri ale altor artişti: “I Gotta Feeling” (Black Eyed Peas), „Smack My Bitch Up” (The Prodigy), „Hello” (Martin Solveig), „Around the World” (Daft Punk), „One (Your Name)” (Swedish House Mafia) şi chiar „Rhythm Is A Dancer” (SNAP!).

Un moment special a fost anunţarea noului său single, „Who’s That Chick” (feat. Rihanna), mixat de David Guetta pentru a doua oară la nivel mondial, după premiera din Spania de pe 10 octombrie.

6500 de petrecăreţi s-au bucurat de un live mix de excepţie cu toate ingredientele unei petreceri foarte bine organizate, cu o sonorizare excelentă şi o locaţie încăpătoare. Show-ul a fost completat de animaţiile şi mesajele de îmdemn la petrecere, rulate pe ecranul din spatele scenei şi de un robot dansator cu o înălţime de 3 metri, care „împuşca” persoanele din public cu lasere, imprăştia fum şi arunca artificii.

Petrecerea s-a încheiat în jurul orelor 03:30, când Guetta ne-a surprins încă o dată cu noul său single „Who’s That Chick”, iar apoi distracţia s-a mutat în Kristal Glam Club.

Concertul lui David Guetta a fost organizat de Deadcode Production, în parteneriat cu Festivalul Peninsula, în cadrul seriei de evenimente internaţionale Deadcode Production DIAMOND SERIES, care a inclus şi concerte în Bratislava, Debrecen şi Praga.

Vezi mai multe poze de la David Guetta!

Citeşte despre: , , , ,