Acest eveniment a avut loc in data de 15 Oct 2010.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 15 octombrie 2010, ora 21:00, David Guetta vine la Romexpo în Bucureşti pentru a-şi promova cel mai recent album „One Love”.

„One Love” este cel de-al patrulea album al lui Guetta, fiind lansat digital pe 21 august 2009 și fizic pe 24 august, 2009 în Europa și pe 25 august în Statele Unite ale Americii. Primul single de pe album, „When Love Takes Over”, în colaborare cu Kelly Rowland s-a clasat pe locul 2 în French singles chart și pe locul 78 în Billboard Hot 100.

Al doilea single de pe album, „Sexy Bitch”, în colaborare cu Akon, s-a clasat pe locul 2 în Franța și pe locul 5 în America. Urmează „One Love” (în colaborare cu Estelle), „Memories” (în colaborare cu Kid Cudi) și „Gettin’ Over You” (în colaborare cu Chris Willis, Fergie și LMFAO). Albumul s-a vândut în 1,4 milioane de exemplare de când s-a lansat conform Billboard.

David Guetta este unul dintre cei mai apreciaţi DJ şi producatori de muzică electronică lucrând de-a lungul carierei cu artişiti ca: Akon, Kelly Rowland, Kelis, Madonna, Fergie, will.i.am, Shakira şi mulţi alţii.

Evenimentul de la Bucureşti face parte dintr-un mini turneu în estul Europei (Slovacia, Ungaria, Cehia şi România) organizat de către Deadcode Production din Ungaria, organizatorul responabil de cortul Freedom Music Arena din cadrul Festivalului Peninsula din acest an de la Târgu Mureş.

David Guetta a mai fost în România cu ocazia evenimentului Creamfields din 2008 de pe plaja Saturn şi în martie 2006 în Kristal Glam din Bucureşti.

Concertul David Guetta va fi găzduit de Romexpo, într-una din cele mai mari săli din România, iar atmosfera unică va fi asigurată de un sistem de sonorizare de nivel mondial şi de o tehnică de lumini care cuprinde o serie de elemente vizuale unicat.

Bilete:

Preţul unui bilet pentru concertul lui David Guetta:

Prevânzare, primele 1000 bilete – 95 Ron
Următoarele 5000 bilete – 110 Ron
Biletele cumpărate în avans după epuizarea primelor 5000 – 120 Ron
În ziua evenimentului la intrare – 135 Ron
Golden VIP – 300 Ron (lângă scenă)
Silver VIP – 160 Ron (vizavi de scenă)

Cumpara bilet

La spectacol vor avea acces persoanele care au împlinit 16 ani.

Romexpo: Blvd Mărăşti nr. 65-67, Bucureşti.