Luni, 23 aprilie 2012, cei prezenţi în True Club din Bucureşti au avut parte de un super show marca Ioan Gyuri Pascu. Se poate spune că pentru spectatori acesta a fost un mod perfect de a-şi porni săptămâna pe ritmuri de muzică pop, rock, reggae şi blues.

Cu o carieră impresionantă atât în zona muzicală cât şi umoristică, Gyuri Pascu este un adevărat showman. Artistul reuşeşte de fiecare dată să transmită o stare pozitivă făcând publicul să se simtă excepţional, astfel că şi luni seară cei prezenţi s-au bucurat de un spectacol adevărat presărat cu umorul fin specific lui Gyuri. Alături de artist pe scenă a fost şi band-ul său vocal-instrumental, The Blue Workers.

Cântăreţul le-a mărturisit celor prezenţi că piesele sale sunt un fel de autobiografie, aşa că pentru cei ce îşi doresc să îl cunoască mai bine pe Gyuri Pascu tot ce trebuie să facă este să îi asculte muzica. Fiecare melodie are o poveste anume şi nu este scrisă la întâmplare. Fanii săi au avut bucuria să asculte piese ca: „Alerg printre stele”, „Africa”, „Cover me”, „Viaţa nostra este visul” şi cover-uri după piese celebre precum „Te vollo bene”, „What a wonderful world”, „O Sole mio”, iar lista poate continua.

Surpriza serii le-a fost oferită de către invitata specială a lui Gyuri Pascu: Viorela Botezatu, o tânără plină de energie şi talent care cântat impecabil, surprinzând publicul din sală.

Concertul extraodinar pe care Ioan Gyuri Pascu l-a susţinut în True Club a fost oferit şi organizat de Pro Sound Solutions România, unic distribuitor al echipamentelor Electro – Voice în România.