Cea de-a doua zi a The Mission Dance Weekend 2010 l-a adus pentru a treia oară în România pe Norman Cook, adică pe Fatboy Slim.

Acesta a mai venit în România în 2006, în cadrul turneului său mondial şi în 2008, la prima ediţie The Mission Dance Weekend. Norman Cook a declarat că se simte ca la Ibiza în România, acesta fiind impresionat de publicul din România şi de Plaja de la Năvodari.

Sâmbătă seară, acesta a reuşit să adune 20 000 de oameni care au dansat pe ritmuri house, acid, funk, hip-hop, electro şi techno. Fatboy Slim ne-a făcut să ne simţim ca la o petrecere, nu ca la un concert. A dansat pe scenă, s-a strâmbat, a dat din mâini şi s-a distrat cot la cot cu cei aflaţi în faţa scenei şi din când în când folosea două goarne. Ne bucurăm totuşi că nu a folosit vuvuzele.

Fatboy Slim a creat o atmosferă incendiară pe plaja de la Năvodari în ciuda norilor care stăteau ameninţători pe cer. Printre melodii celebre ca „Right Here Right Now”, „Praise You”, „Rockafeller Skank” sau „Weapon of Choice” am putut auzi şi melodii ca „Seven Nation Army”, „Desperado”, „I Can’t Get No (Satisfaction)”, „Jump Around” sau „One Love”.

Show-ul lui Norman Cook a fost completat de un excelent joc de lumini şi lasere şi de imagini „tematice” pe ecranul din spatele scenei pentru fiecare melodie. Petrecerea s-a încheiat în jurul orei 4:00 dimineaţa pe melodia „Praise You”, acceaşi cu care Fatboy Slim şi-a început mixul. După show-ul incendiar făcut de Cook mulţi tineri s-au aruncat în mare pentru a se răcori. În aceeaşi seară alături de Fatboy Slim au mai mixat Khidja şi Bogdan.

The Mission Dance Weekend 2010 a strâns peste 45 000 de oameni în cele două zile de concerte. Aşteptăm cu nerăbdare şi următoarele evenimente marca The Mission mai ales pentru ca anul acesta aniversează 10 ani de activitate şi astfel toate evenimentele vor fi deosebite.

Galerie foto Fatboy Slim

Vezi filmări de la The Mission Dance Weekend 2010!