Acest eveniment a avut loc in data de 7 Aug 2010.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din , .

Vineri şi sâmbătă, 6 şi 7 august 2010, ora 20:00 pe plaja Hanul Piraţilor din Năvodari are loc The Mission Dance Weekend Edition 03.

Fatboy Slim şi Tiesto sunt capetele de afiş.

Vineri, 6 august:
Tiesto
Snatt & Vix

Sâmbătă, 7 august:
Fatboy Slim
Khidja
Bogdan

De efectele vizuale se va ocupa în ambele seri Corruptdream.

The Mission aniversează anul acesta 10 ani de activitate, aşa că toate evenimentele vor fi deosebite din diferite puncte de vedere precum reîntoarcerea lui Fatboy Slim, în cea de-a doua seară a Dance Weekend 0.3.

The Mission anunţă cu regret ca trupa Röyksopp nu va mai urca pe scena Dance Weekend pe 7 august din motive ce ţin de logistica turneului în care aceştia şi solista Robyn se află la ora actuala. Posibilele nume ale artiştilor care, alături de Fatboy Slim, vor completa line up-ul Day 2 a The Mission Dance Weekend vor fi anunţate în curând, la fel ca şi o viitoare dată posibila pentru un concert Röyksopp.

The Mission ţine să îşi exprime din nou regretul acestui anulări ai trupei norvegiene cu o lună inainte de eveniment şi ii roaga pe cei care doresc să returneze biletele achiziţionate să facă acest lucru contactând magazinul de la care le-au achiziţionat.

Tiesto este obişnuit să mixeze la „The Mission Dance Weekend„, făcând asta şi anul trecut la The Mission Dance Weekend 2009.

Bilete

– 50 RON în avans şi 80 RON pentru ambele seri , în număr limitat, disponibile naţional şi internaţional prin comandă online la www.bilete.ro sau, direct de la Studio Martin, Orange Concept Store, Music Box sau City Shop, Bucuresti;

– 80 RON în seara evenimentului, la intrarea în locaţie

– 100 RON preţul unui bilet VIP pentru fiecare seară. Pentru rezervări şi bilet VIP 0722399228 sau 0722937972

– bilete prin SMS, citeşte detalii

Interzis accesul persoanelor sub 18 ani!!

Harta locaţiei: