- Concerte - iConcert.ro

Home » Galerie foto

Snatt & Vix

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Snatt & Vix

FOTO: Markus Schulz la Arenele Romane din Bucureşti

Markus Schulz a revenit la Arenele Romane din Bucureşti, pe 11 februarie 2017, cu un show ce a făcut parte din turneul de promovare al albumului „Watch the World”. Snatt & Vix, Adina Butar şi Arisen au fost invitaţii evenimentului TrancENDancE. Urmăreşte galeria foto de la Markus... 

Markus Schulz la Arenele Romane din Bucureşti

Sâmbătă, 11 februarie 2017, de la ora 22:00, Markus Schulz revine în România, cu un show care va face parte din turneul de promovare al albumului „Watch the World”, la Arenele Romane (cort încălzit) din Bucureşti. Snatt & Vix, Adina Butar (featuring vocalist) şi Arisen sunt invitaţii noului... 
11 Feb 2017     ,

10 Years of TrancENDancE: Aly & Fila, Cosmic Gate şi Ruben la Arenele Romane din Bucureşti

Vineri, 21 octombrie 2016, de la ora 22:00, TrancENDancE prezintă „10 Years of TrancENDancE” cu Aly & Fila, Cosmic Gate feat. Emma Hewitt, Ruben de Ronde şi Snatt & Vix la Arenele Romane (cort încălzit) din Bucureşti.  
21 Oct 2016     ,

FOTO: ATB la Arenele Romane din Bucureşti

DJ-ul german ATB  a revenit în România, la Arenele Romane din Bucureşti, pe 26 iunie 2016, în cadrul unei serii de evenimente ce aniversează 10 ani de activitate TrancENDancE. Petrecerea aniversară a fost deschisă de românii Snatt & Vix urmaţi de Alexandra Bădoi. Vezi galeria foto de... 

ATB la Arenele Romane din Bucureşti

Duminică, 26 iunie 2016, de la ora 16:00, DJ-ul german ATB revine în România, la Arenele Romane din Bucureşti, în cadrul unei serii de evenimente ce aniversează 10 ani de activitate TrancENDancE. Alături de ATB, vor urca pe scenă și românii Snatt & Vix.  
26 Jun 2016     ,

Ferry Corsten la Arenele Romane din Bucureşti

Sâmbătă, 5 martie 2016, de la ora 22:00, Ferry Corsten, unul dintre artiştii olandezi care şi-a dedicat întreaga carieră muzicii trance, revine la Arenele Romane din Bucureşti, în cadrul unui eveniment TrancENDancE. În deschidere mixează Snatt & Vix.  
5 Mar 2016     ,

RECENZIE: Darude a adus „furtuna” electro la Bucureşti (FOTO)

Creatorul uneia dintre cele mai cunoscute piese din istoria muzicii electronice, „Sandstorm”, a venit pentru prima dată în România, pe 23 mai 2015, la Arenele Romane din Bucureşti. Maratonul muzical a ţinut publicul în priză până la 5 dimineaţa.  

FOTO: Darude la Arenele Romane din Bucureşti

Darude a mixat în premieră în România, la Arenele Romane din Bucureşti, pe 23 mai 2015. În deschiderea evenimentului marca TrancENDancE au mixat Snatt & Vix. Vezi galeria foto de la Darude la Arenele Romane din Bucureşti!  

RECENZIE: Markus Schulz la Arenele Romane – energia party-urilor de peste ocean la Bucureşti (POZE)

Sâmbătă, 7 februarie 2015, la Arenele Romane a avut loc primul mare eveniment de muzică electronică de anul acesta, construit în jurul prezenţei lui Markus Schulz, DJ-ul care a venit să aducă energia party-urilor de pe ţărmul Atlanticului la Bucureşti.  

FOTO: Markus Schulz la Arenele Romane din Bucureşti

Markus Schulz a mixat la Arenele Romane din Bucureşti, sâmbătă, 7 februarie 2015, în cadrul unui eveniment marca TrancENDancE. Cei care au deschis party-ul au fost băieţii de la Snatt & Vix. Vezi galeria foto de la show-ul Markus Schulz!