armin

Un week-end incendiar, absolut unic s-a desfasurat la evenimentul The Mission Dance Weekend 2009, pe nisip romanesc. Spatiul amenajat pe Plaja Hanul Piratilor din Navodari a fost aproape neincapator pentru zecile de mii de tineri veniti sa traiasca distractia la cote maxime. Lista DJ-ilor care si-au facut ascultate set-urile pe fundalul valurilor Marii Negre a cuprins numele celor mai iubiti artisti de trance din lume.

Armin van Buuren a fost headline vineri seara si a facut un show de zile mari, toti spectatorii au aplaudat, cantat si dansat in continuu pe muzica mixata timp de 3 ore. Placut impresionat de reactia publicului la muzica sa, Armin a facut cateva fotografii cu multimea aflata in delir si apoi le-am gasit, surprinzator, pe twitter, unde aprecia Romania si publicul de la The Mission pentru ca i-au impartasit pasiunea pentru muzica.

Daca seara a fost deschisa de DJ-ii romani Negru, apoi Livio & Roby, iar inaintea lui Armin a mixat Glenn Morrison, la 3 ore si ceva dupa setul lui Armin a intrat in forta Mylo, care a reusit sa pastreze publicul pe ritmuri agresive, in ton cu atmosfera incinsa lasata de Armin van Buuren.

Line-up-ul de sambata seara a fost cu siguranta cel mai asteptat si a strans cel mai numeros public la The Mission Dance Weekend. Cap de afis a fost Tiesto, care a facut aceeasi atmosfera binecunoscuta de fanii sai, care l-au mai putut vedea in Romania pana acum de cel putin 7 ori. Ne-am bucurat de un set reusit din care au facut parte piesele ce l-au facut cunoscut (“Love comes again”, “Traffic”, “Adagio for strings”), cat si unele mai recente, pe care noi (echipa iConcert.ro) le-am auzit si cu o saptamana in urma, la “CokeLive Peninsula” si au avut acelasi impact rasunator asupra publicului de pe litoral.

In aceeasi seara, George G. & Faster au dat tonul distractiei, incalzind atmosfera pentru numele grele ce au venit apoi. Americanul Ryan Raddon, cunoscut ca DJ sub numele Kaskade si-a inceput show-ul dupa ora 9 seara si apoi l-au urmat un duo electronic, Tom si Andy de la Groove Armada. Ultimul artist care a urcat pe scena a fost Sven Vath, legendarul fondator al imperiului “Cocoon”.

Au fost doua zile de vara tipice, in care ziua am stat la soare si ne-am racorit in apa, iar seara ne-am epuizat ultimele forte pe ritmuri memorabile. Tinerii s-au strans in fata scenei, pe plaja, ori la sectoarele VIP, insa indiferent de locul ales, distractia a fost la maxim. Ne-a placut, asa ca asteptam un nou maraton al muzicii electronice de la The Mission.

Video The Mission Dance Weekend 2009

Tiesto Tiesto Tiesto
Tiesto Armin van Buuren Armin van Buuren
Armin van Buuren Armin van Buuren Glenn Morrison
Groove Armada Sven Vath